NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Dünkü bölüm hiçbir dizide yaşamadığım duygu patlamasını yaşadım. Sebebini bilmiyorum. bu arad Öykü ve Ayaz'ı barıştırmakla bence iyi etmişler. Zaten dizi ÖyAz aşkıyla ilerliyordu. İyi bir tercih olmuş yeniden barışmaları. Ayrıca haftaya Öykü ve Ayaz evlenirse sosyal medyada büyük olay olur.

keşke izleseydin bu arada nil peri ( seyma ) sonradan geldi

@beyazsoy akıl oyunları dediğim şeyi anlatıyorum , amerika gibi akıl oyunu değil ama

bu bölüm öykünün annesi kocasını evde tuttu , öyküden neden evden atmıyorsun filan dedi , son sahnelerde adamın kanser olduğu anlaşıldı , öykü annnesine neden bana demedin dedi
anneside sana desem ona acığın için barışırdı o byle birşey istemiyordu dedi
normalde türk dizilerinde byle olaylar hemen sylenir burada biraz farklılık yarattılar

diğer bir akıl oyunu
ofise gelen bir kadın ayazla görüşmek istedi bir projesi varmış
ayaz kadınla birşey grüşüyordu bunların fotolarını çektiler , başta herkes bu işi kadının yaptığını düşünüyordu sırf gazetecilere satmak için
son sahnede fotoğları çektiren şeymaymış ,
seyma bunu öneme verdi all diye
Ben katılmıyorum herşeyin tersini iddia ediyorum :)

2 söyleminde bence olmaz dedirticek tarzdan :) olmadı bu sefer :)

keşke izleseydin bu arada nil peri ( seyma ) sonradan geldi

@beyazsoy akıl oyunları dediğim şeyi anlatıyorum , amerika gibi akıl oyunu değil ama

bu bölüm öykünün annesi kocasını evde tuttu , öyküden neden evden atmıyorsun filan dedi , son sahnelerde adamın kanser olduğu anlaşıldı , öykü annnesine neden bana demedin dedi
anneside sana desem ona acığın için barışırdı o byle birşey istemiyordu dedi
normalde türk dizilerinde byle olaylar hemen sylenir burada biraz farklılık yarattılar

diğer bir akıl oyunu
ofise gelen bir kadın ayazla görüşmek istedi bir projesi varmış
ayaz kadınla birşey grüşüyordu bunların fotolarını çektiler , başta herkes bu işi kadının yaptığını düşünüyordu sırf gazetecilere satmak için
son sahnede fotoğları çektiren şeymaymış ,
seyma bunu öneme verdi all diye
aklım dumura ugradı ))) en akıl oyunuymuş ya)))) hafizan Allah izleseydim aklım uçardı ))) sen amerikan dizileri izleyeyli böyle oldun ))) sıradan klasik türk dizileri sahnesi ikiside sık sık yapılan şeyler . şeyma bir yilik yapıyor bir kötülük. şeymayı da mahvetiler .sıradan türk dizisi olmuş.

akıl oyunu oldu gerçekten :) daha önce herşeyi pat diye söylüyorlardı yada bir mesele hemen açığa çıkıyordu ama şimdi biraz farklılaştırdılar :)
Yok be ne akıl oyunu bildiğimiz "Türk Dizisi" dedirtti :)
Ayrıca dizi aşırı saçmalamaya başladı eskiden güldürüyordu diyorduk ona katlanıyorduk ama artık onlarda kalmadı gitti :Ss

aklım dumura ugradı ))) en akıl oyunuymuş ya)))) hafizan Allah izleseydim aklım uçardı ))) sen amerikan dizileri izleyeyli böyle oldun ))) sıradan klasik türk dizileri sahnesi ikiside sık sık yapılan şeyler . şeyma bir yilik yapıyor bir kötülük. şeymayı da mahvetiler .sıradan türk dizisi olmuş.
beyazsoy ben mesajımda amerika gibi olmasa yine akıl oyunu var dedim ve izleseydin hak verirdin bana :D

25. BÖLÜM ÖZETİ;
Öykü’nün Ayaz’a yaptığı ani evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öykü ve Ayaz kendini bir anda evlilik hazırlıkları içinde bulurlar. Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz’ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar. Evlilik haberi Önem’i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent’in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem’in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete’yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Burcu’nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre’ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?

1. FRAGMAN

2. FRAGMAN

@Harunnn60 @beyazsoy @RevaN @ozgur2113 @gözlemci