NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Aa fragmanı paylaşmamışım, ben olmasam zaten takanda yok. :X

Yeni senarist geçen bölümde istediği hikayeyi yazamadı Derin mevzusunu kapatmak için asıl yarattığı hikaye bu bölümden itibaren izleyeceğiz ve fragmandan da anlaşılacağı üzere bol romantik komedi izleyeceğiz. :X

@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN @beyazsoy

Yeni senarist geçen bölümde istediği hikayeyi yazamadı Derin mevzusunu kapatmak için asıl yarattığı hikaye bu bölümden itibaren izleyeceğiz ve fragmandan da anlaşılacağı üzere bol romantik komedi izleyeceğiz. :X

@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN beyazsoy​
Standart fragmanlara döndük nihayetinde :)

@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN beyazsoy​
bence romantik komedi bir süre sonra sıkabilir diye düşünüyorum

Beni bilahare diziden @Harunnn60'un telefonla koyduğu kiraz smile'ları soğuttu...
aşkolsun :D bir daha koymayacağım yeter ki geri dön :D

Medcezirle kıyaslanamaz. :X Medcezirde hikaye yok konu yok bu dizinin durgun bölümünü bile seviyorum mesela geçen bölüm pek beğenilmedi ama ben beğendim sade bölümdü ama çok güzel sahneler oldu. :X
madem bölümü beğendin şeyma nasıl atlamış o arabadan ? birde derin 2 kızı aynı anda nasıl kaçırmış ? :D anlat bakalım ben anlamadım :D

aşkolsun :D bir daha koymayacağım yeter ki geri dön :D

madem bölümü beğendin şeyma nasıl atlamış o arabadan ? birde derin 2 kızı aynı anda nasıl kaçırmış ? :D anlat bakalım ben anlamadım :D
Şeyma nasıl mı atlamış soru mu bu :X açmış kapıyı atlamış yuvarlanmış üstü başı yırtılmış o sahne mantıklıydı ama mantıklı olmayan 2'sinin 2 saniyede kaçırılması. :F