yani neymiş hayatta kaliteli elma alıcaz , midemiz (kafamız) rahat olacakHm anladım.
yani neymiş hayatta kaliteli elma alıcaz , midemiz (kafamız) rahat olacakHm anladım.
Hayatında Öykü gibi biri varsa işte o dediğin imkansızlaşıyor.yani neymiş hayatta kaliteli elma alıcaz , midemiz (kafamız) rahat olacak
her güzelin bir kusuru vardır öykününde çenesi çok çalışıyorHayatında Öykü gibi biri varsa işte o dediğin imkansızlaşıyor.
Yani neymiş kafa dinlemek için kaliteli elma almıcaz midemiz (kafamız) rahat olacak.her güzelin bir kusuru vardır öykününde çenesi çok çalışıyor
ben seni yaşlandığında görürümYani neymiş kafa dinlemek için kaliteli elma almıcaz midemiz (kafamız) rahat olacak.
Onu doyurmaya ömrüm yetmez.şeymanın eline düşersen yandın
Standart fragmanlara döndük nihayetindeAa fragmanı paylaşmamışım, ben olmasam zaten takanda yok.
Yeni senarist geçen bölümde istediği hikayeyi yazamadı Derin mevzusunu kapatmak için asıl yarattığı hikaye bu bölümden itibaren izleyeceğiz ve fragmandan da anlaşılacağı üzere bol romantik komedi izleyeceğiz.
@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN beyazsoy
bence romantik komedi bir süre sonra sıkabilir diye düşünüyorumAa fragmanı paylaşmamışım, ben olmasam zaten takanda yok.
Yeni senarist geçen bölümde istediği hikayeyi yazamadı Derin mevzusunu kapatmak için asıl yarattığı hikaye bu bölümden itibaren izleyeceğiz ve fragmandan da anlaşılacağı üzere bol romantik komedi izleyeceğiz.
@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN beyazsoy
Yo niye sıksın. Aşk, entrika, romantik komedi dozu iyi ayarlanırsa sıkmaz.bence romantik komedi bir süre sonra sıkabilir diye düşünüyorum
medcezir gibi olmasından korkuyorumYo niye sıksın. Aşk, entrika, romantik komedi dozu iyi ayarlanırsa sıkmaz.
Medcezirle kıyaslanamaz. Medcezirde hikaye yok konu yok bu dizinin durgun bölümünü bile seviyorum mesela geçen bölüm pek beğenilmedi ama ben beğendim sade bölümdü ama çok güzel sahneler oldu.medcezir gibi olmasından korkuyorum
aşkolsun bir daha koymayacağım yeter ki geri dönBeni bilahare diziden @Harunnn60'un telefonla koyduğu kiraz smile'ları soğuttu...
madem bölümü beğendin şeyma nasıl atlamış o arabadan ? birde derin 2 kızı aynı anda nasıl kaçırmış ? anlat bakalım ben anlamadımMedcezirle kıyaslanamaz. Medcezirde hikaye yok konu yok bu dizinin durgun bölümünü bile seviyorum mesela geçen bölüm pek beğenilmedi ama ben beğendim sade bölümdü ama çok güzel sahneler oldu.
Şeyma nasıl mı atlamış soru mu bu açmış kapıyı atlamış yuvarlanmış üstü başı yırtılmış o sahne mantıklıydı ama mantıklı olmayan 2'sinin 2 saniyede kaçırılması.aşkolsun bir daha koymayacağım yeter ki geri dön
madem bölümü beğendin şeyma nasıl atlamış o arabadan ? birde derin 2 kızı aynı anda nasıl kaçırmış ? anlat bakalım ben anlamadım
bence o bölümün yazan kişi erler filmden olabilir başka açıklaması yokŞeyma nasıl mı atlamış soru mu bu açmış kapıyı atlamış yuvarlanmış üstü başı yırtılmış o sahne mantıklıydı ama mantıklı olmayan 2'sinin 2 saniyede kaçırılması.
Bak bu daha mantıklıbence o bölümün yazan kişi erler filmden olabilir başka açıklaması yok