Takip ettigini biliyorum zati 😉 😉çıkacagını biliyorum da bu hafta mı yoksa haftaya mı çıkar ondan emin değim , ayrıca forumu takip ediyorum
Takip ettigini biliyorum zati 😉 😉çıkacagını biliyorum da bu hafta mı yoksa haftaya mı çıkar ondan emin değim , ayrıca forumu takip ediyorum
Seyma arabadan atlamıs
Aynen ben dünkü bölümü de izlemeyince hiçbişey anlamadimKeşke gösterilseydi o sahneler baya heyecanlı olurdu.
Seyma yalanda söylüyor olabilir ama eğer doğruysa çok saçma olurYani Şeyma ve öyküyü iki kızı birden kaçırmış yani))) derin buyuksun baba )))
Ama reyting artı )))))Derin über saçma olarak görevini bitirdi gibi )) Hayır dizi daha saçmalamasa bari....
Amaç buysa zaten yazık )) reytingi arttırmak için çok daha fazla saçmalarsalar izleyiciyi kaybederlerAma reyting artı )))))
Çünkü öyle birşey yok ))Öykü seyma ya hiç arabadan nasıl atladın korkmadın mi diye neden sormuyor ?
Simdi baktım yeni gelen senarist derinin hikayesini bitirmek için bunu yapmış. Yeni senaristin kafasında öyküye rakip olarak önem hanımın getirmek istemiş artik hikaye baştaki gibi çizim üzerine yogunlasacaklar.Amaç buysa zaten yazık )) reytingi arttırmak için çok daha fazla saçmalarsalar izleyiciyi kaybederler
Ben pek beğenmedim konuyu )) Güzel bir konu bulup gitmeliler ,saçmalamadan ilerlemeli ve kahkayı bul tutmalılar gerçi gerilimde olabilir ))Simdi baktım yeni gelen senarist derinin hikayesini bitirmek için bunu yapmış. Yeni senaristin kafasında öyküye rakip olarak önem hanımın getirmek istemiş artik hikaye baştaki gibi çizim üzerine yogunlasacaklar.