Güzel fragman.Aa fragmanı paylaşmamışım, ben olmasam zaten takanda yok.
Yeni senarist geçen bölümde istediği hikayeyi yazamadı Derin mevzusunu kapatmak için asıl yarattığı hikaye bu bölümden itibaren izleyeceğiz ve fragmandan da anlaşılacağı üzere bol romantik komedi izleyeceğiz.
@Harunnn60 @gözlemci @Reytinger @RevaN @beyazsoy
Bu daha da iyi
Çok kötüydü bence sonu iyiydi sadeceVay be süper sahne.. Bu senarist çok yaratıcı valla. [HASHTAG]#CumartesininLideriKirazMevsimi[/HASHTAG]
Öykü kendisini affettirmek istiyordu yanlış yerde yanlış zamanda oldu çok yaratıcı sahneydi Ayaz bu sayede affedicek Öykü'yü ben beğendim. [HASHTAG]#CumartesininLideriKirazMevsimi[/HASHTAG]Çok kötüydü bence sonu iyiydi sadece
Sana babası gelecek demiştim ))Babasınin ani bir şekilde geleceğini hiç beklemiyordum daha heyecanlı olabilirdi
Şeyma ne zaman değişeceksin ya bir insan hiçmi ders almaz ?
baba oyuncu konusunda hayal kırıklığı yaşadım
Arka Sıradakiler'de Pınar'ın babasıydı.baba oyuncu konusunda hayal kırıklığı yaşadım
biliyorum ama daha iyi şöyle popüler isim olsaydıArka Sıradakiler'de Pınar'ın babasıydı.Bence başarılı seçim olmuş.
Popüler olmasada tanınan bir yüz. Güneşi Beklerken'de de Kerem'in babası rolündeydi.biliyorum ama daha iyi şöyle popüler isim olsaydı
hmm iyiymiş o zaman, ayrıca arka sıradakilerde sonrada psikopat olmuştu onuda ekleyeyimPopüler olmasada tanınan bir yüz. Güneşi Beklerken'de de Kerem'in babası rolündeydi.
hmm iyiymiş o zaman, ayrıca arka sıradakilerde sonrada psikopat olmuştu onuda ekleyeyim
bende 140 filanArka Sıradakiler'i bana anlatma 170 bölümün her sahnesine hakimim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?