Neresi güzel tespit harem ağası filan demişVallahi güzel tespit
Neresi güzel tespit harem ağası filan demişVallahi güzel tespit
Seymanin yanindaki gaya diyor yahuu. @pompy anlamak için biraz kafa Yor))Neresi güzel tespit harem ağası filan demiş
Vayy beSeymanin yanindaki gaya diyor yahuu. @pompy anlamak için biraz kafa Yor))
Yok biraz kafa yoruyorum @pomy eksik yazıyor bazı şeyleri onları tamalayamanlar dalga geçiyor işte)))Vayy be
@sokak sanati @ozgur2113reis ince göndermeler yapıyor
@beyazsoy sen daha çok vakit geçiriyorsun pompyle daha iyi anlarsın benden
Evt Haklısın ama dizileri çok absürd ve birde her olayı arka sokaklara bağlıyor ya bayılasım geliyor resmenYok biraz kafa yoruyorum @pomy eksik yazıyor bazı şeyleri onları tamalayamanlar dalga geçiyor işte)))
Çocukken bir travma yaşamış ondan çıkamıyor çıksa güzel işlere imza atacak.Evt Haklısın ama dizileri çok absürd ve birde her olayı arka sokaklara bağlıyor ya bayılasım geliyor resmen
çocuğun hakkını yemiyelim ama bugüne kadar bana ne söylediyse hepsi çıktı vlla
Küçük aganın ceza alacağınıda önceden bildiçocuğun hakkını yemiyelim ama bugüne kadar bana ne söylediyse hepsi çıktı vlla
hatta bir senaryosunda benim yumurtalıklarımı çalıyorlar bu ne dedik haliyle
sonra orphn blac dizisinde bu olayın aynısını gördük ordakı helena karakterinin yumurtalarını çaldılar pompy 2-3 hafta önce söylediği şeyi bir dizinin yeni bölümünde gördük pess dedim yanı artık @pompy ne derse ben inanıyorum
Ben kavgayi çok merak ediyorum
Her hafta boyle , başta sıkıcı ve ergen muhabbeti sonra bir sende topluyorlar bu hafta da bayağı iyi topladılar. Bu huyunu bildihim için başta geçirmedim diziye. Güzel bitti diziBaşları sıkıcıyı ama sonra toparladı bence de.
Bu arada başta Önem hanım magazin seyrederken magazin spikerinin sesi evlere şenlik. Öyle ses komedi dizilerinde bile yok.@Billy Kane
Bi de Şeymanın direkt yüzüğü ev sahibine vermesi oldukça saçma bir sahneydi. Borcu harcı bilmeden o kadarlık yüzük verilir mi? Ayrıca bir insan o kadar değişemez aniden bu da bir diğer tarafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?