Survivor'a geçtim bende.tutarmı tutara geçelim ozaman birazdan tekrarı gelicek ama izleyenler kötü yorum yapmış izleyip izlememeye karam veremedim
Survivor'a geçtim bende.tutarmı tutara geçelim ozaman birazdan tekrarı gelicek ama izleyenler kötü yorum yapmış izleyip izlememeye karam veremedim
elçinciğim süperdir ilk gördüğümde anlamıştımBölüm baya komik ve eğlenceli başladı sonrada biraz durgunlaştı ama güzeldi genel olarak.
Neriman ve kocası çok iyiler. Sinan da baya ön plana çıktı bu bölümde o da güldürdü beni. Defne'nin taklitler de güzeldi Elçin Sangu'nun bu kadar iyi oyunculuğu olduğunu bilmiyordum rolüne cuk oturmuş.
Sinem Öztürk'e fettan kız rolleri iyi gidiyor. Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım. Dizi bir yerden sonra bozacak elbet ama yazın en güçlü dizisi olacaktır, çünkü samimi ve sıcak bir dizi.
şuana akdar kalbim egede kaldı ve kiralık aşkı beğendim ben şimdide tutarmu tutarın tekrarına bakıyorum bakalım beğenicemmiBölüm baya komik ve eğlenceli başladı sonrada biraz durgunlaştı ama güzeldi genel olarak.
Neriman ve kocası çok iyiler. Sinan da baya ön plana çıktı bu bölümde o da güldürdü beni. Defne'nin taklitler de güzeldi Elçin Sangu'nun bu kadar iyi oyunculuğu olduğunu bilmiyordum rolüne cuk oturmuş.
Sinem Öztürk'e fettan kız rolleri iyi gidiyor. Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım. Dizi bir yerden sonra bozacak elbet ama yazın en güçlü dizisi olacaktır, çünkü samimi ve sıcak bir dizi.
sen izlersen tutmaz parlak oğlanlar basket oynarken basket topu olmak istedin dimişuana akdar kalbim egede kaldı ve kiralık aşkı beğendim ben şimdide tutarmu tutarın tekrarına bakıyorum bakalım beğenicemmi
Kalbim Ege'de Kaldın'ı Survivor yüzünde izleyememiştim birazdan tekrarı varmış bakacam.şuana akdar kalbim egede kaldı ve kiralık aşkı beğendim ben şimdide tutarmu tutarın tekrarına bakıyorum bakalım beğenicemmi
Sen izleme.şuana akdar kalbim egede kaldı ve kiralık aşkı beğendim ben şimdide tutarmu tutarın tekrarına bakıyorum bakalım beğenicemmi
barış soyunduğu sürece bu dizinin sırtı yere gelmez @YiğittKİRALIK AŞK 3. BÖLÜM FRAGMANI
@ozgur2113 @Bully @mrt-06 @Aserat @GunesinOglu @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @beyazsoy @-potterhead- @Reytinger
bu yaz dizileri hep öyle vlla her fragmanda birisi soyunuyor güneşin kızları 2.bölüm fragmanına soyunan oğlan koyarak 2 kat arttırmış reytingleri bu senaristler kızlara sapık muamelesi yapıyor resmen yaaHer bölümde soyunduğu için sorun yok.
Daha ne istiyon kız.bu yaz dizileri hep öyle vlla her fragmanda birisi soyunuyor güneşin kızları 2.bölüm fragmanına soyunan oğlan koyarak 2 kat arttırmış reytingleri bu senaristler kızlara sapık muamelesi yapıyor resmen yaa
Diziyi bende izliyorum hatta hatta en büyük fanlarindan biriyim benide etiketle 😉KİRALIK AŞK 3. BÖLÜM FRAGMANI
@ozgur2113 @Bully @mrt-06 @Aserat @GunesinOglu @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @beyazsoy @-potterhead- @Reytinger
Unutmuşum seni, kusura bakma.Diziyi bende izliyorum hatta hatta en büyük fanlarindan biriyim benide etiketle 😉
Sabahlari nidayi dizinin fragmanlariyla uyandiriyorum yarinda bunla uyandiririm
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi