İzliyorum Defneyi oynayan kız çok iyi rol yapıyor Ömerde kızı öptü yengeside baya şaşırdı.Yarın 22:30'da varmış tekrarı. İlk bölümü izlemiş miydin sen?
2. bölümü de izle o zaman.1. bölümü dün izledim Neriman da çok akıllı çıktı Ömerde Defneye aşık olacak Sinanda Yaseminle evlensin.
Ben kızmıyım cevaplıyım soruları.
Kız olmak ile ne alakası var? Ömer'in kalbini çalabilecek misin, asıl amaç onu öğrenmek.Ben kızmıyım cevaplıyım soruları.
Takılıyorum, biliyorum amacın o olduğunu.Kız olmak ile ne alakası var? Ömer'in kalbini çalabilecek misin, asıl amaç onu öğrenmek.
Tobest siz birbiriniz için yaratılmışsınız dedi
Takılıyorum, biliyorum amacın o olduğunu.
kazandım ama @EFE UYSAL ilk defa haklı siz ömerin kalbini neden kazanıcaksınız beee hahahaKız olmak ile ne alakası var? Ömer'in kalbini çalabilecek misin, asıl amaç onu öğrenmek.
Ben zaten Ömerin kalbini ancak Nerimana ulaşmak için kazanırım @EFE UYSAL da dizideki herhangi bir kızı almak için yani @Yiğitt le rahat olun Neriman varken kimseye bakmamkazandım ama @EFE UYSAL ilk defa haklı siz ömerin kalbini neden kazanıcaksınız beee hahaha
bu soruya ben ve @Yiğitt cevap vermeli size ömerden ekmek yok avcuğunuzu yalayın
Teşekkürler @cookies@MelankoliK konu bu
Nasıl goremedin konuyu .ss .ss
Dizi super gidiyor ya 3. Bolum fragmanlari ve ozetini sevdim