başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belliNidada salih bademciyi daha çok sevdi[emoji106]
başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belliNidada salih bademciyi daha çok sevdi[emoji106]
Bence kiraz mevsimindeki gibi olsun.Basroldeki kız salihle olsun[emoji106] [emoji106]başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belli![]()
@Yiğitt gördünmü barışı basketbool oynarkenDizi başladı ama başlar başlamaz reklama girdi.
Defne ve Ömer bugün güldürsün bizi.![]()
O değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?
öyle geçiştirmişler işte zaten o kız çalısmıyordu dediya hatırlamaya baslamıs işteO değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?![]()
Aynen ya yerim.![]()
![]()
Aynen.öyle geçiştirmişler işte zaten o kız çalısmıyordu dediya hatırlamaya baslamıs işte![]()
gösterdiler flashbackle. kıza bu kapıdan çıkınca işten başka bir şey dusunmeyeceksin dediO değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?![]()
Aynen ya yerim.![]()
![]()
Görmedim orayı ben.gösterdiler flashbackle. kıza bu kapıdan çıkınca işten başka bir şey dusunmeyeceksin dedi
2.bölüm çok iyi gidiyorrr 1.bölümden daha eğlenceliAynen.
Defne şimdi Ömer'i çekiştiriyor.Çok güzel sahnedeyiz şu an.
![]()
Ben ilk bölümü daha fazla beğenmiştim gibi, şimdi açılmaya başlıyor bence.2.bölüm çok iyi gidiyorrr 1.bölümden daha eğlenceli![]()