Ben de isterim tabii, ama bugüne kadar hiçbir yaz dizisi 10 alamadı. Bu yüzden kesin konuşmamak gerek diyorum ben.bence 10 a kadar dayanacak potansiyel var yazın
Ben de isterim tabii, ama bugüne kadar hiçbir yaz dizisi 10 alamadı. Bu yüzden kesin konuşmamak gerek diyorum ben.bence 10 a kadar dayanacak potansiyel var yazın
Konuya ilk yorum yapanlardanım.Ne bileyim, görmemişim yorumları.
İyi, iyi kaliteden anlayan bir kişi daha.
Kalitenin merkezidir Levent Ülgen.Konuya ilk yorum yapanlardanım.
Yanlız şu adam hala Akasya Durağı'nı hatırlatıyor bana, sanki dizinin sonunda durağa dönecek gibi hissediyorum.
Kalitenin merkezidir Levent Ülgen.
Konuya ilk yorum yapanlardanım.
Yanlız şu adam hala Akasya Durağı'nı hatırlatıyor bana, sanki dizinin sonunda durağa dönecek gibi hissediyorum.
Hangisi? Salih Bademci mi?başroldekı çocuk değil yaa beni diğeri etkiledi çok tatlı birşey başrolelrde ismi yok galiba gerçek adını biliyormusunuz şuan dizideki adınıda unuttum yaa yeni fenoman olabilir genc kızlar arasında şuan favorim oldu
Levent Ülgen mi. @mrt-06başroldekı çocuk değil yaa beni diğeri etkiledi çok tatlı birşey başrolelrde ismi yok galiba gerçek adını biliyormusunuz şuan dizideki adınıda unuttum yaa yeni fenoman olabilir genc kızlar arasında şuan favorim oldu
Barış Arduç daha çok göze hitap eden bir oyuncu, Salih Bademci onun kadar yakışıklı olmasa da ondan daha fazla yeteneği var.
Salih Bademci diyecektim ben de ama o kadar yakışıklı değil beğenmezsin diye dememiştim.
Salih Bademci diyecektim ben de ama o kadar yakışıklı değil beğenmezsin diye dememiştim.
Abarttın bence.
Sen buna çekici değil diyemezsin. Ekli dosyayı görüntüle 45276
barışın kim olduğunu bliyorum tabikide ama ilk bölümde benim dikkatimi salih çekti adamın kim olduğunuda hatırlayamadım ulan istanbulda görmüştümde burdakı tarzını tnıyamadımBarış Arduç daha çok göze hitap eden bir oyuncu, Salih Bademci onun kadar yakışıklı olmasa da ondan daha fazla yeteneği var.
Jensen Ackles, Ian Somerhalder, Joseph Morgan gibi isimlerin delisi olan senin Barış Arduç'a tapacağını falan sanıyordum, şaşırttın beni.barışın kim olduğunu bliyorum tabikide ama ilk bölümde benim dikkatimi salih çekti adamın kim olduğunuda hatırlayamadım ulan istanbulda görmüştümde burdakı tarzını tnıyamadım
kısaca salih bademci kiralık aşkta olan tarzıyla barışı geçmiş bana daha çekici geldi kusura bakmayın
herşey tarzla bitiyor engin akyüreği yakışıklı bile saymıyordum ben fatmagülün suçu ne dizisinde ama kara para aşktakı karizması favorim haline getirmişti salih bademcide ulan istanbulda hiççç dikkatimi çekmiyordu ama kiralık aşkta görür görmez gönlümü kazandı bu tarz oturmuş adamın üstüneJensen Ackles, Ian Somerhalder, Joseph Morgan gibi isimlerin delisi olan senin Barış Arduç'a tapacağını falan sanıyordum, şaşırttın beni.
ayy sana ne oluyor beee ayy allahım yarabbim her yakışıklı erkeğin altından sen çıkıyorsun bize birşey kalmayacakSen buna çekici değil diyemezsin. Ekli dosyayı görüntüle 45276
Yine üstünü çıkarmış, koş @Çiğdem-
Seni tek mi bırakayım.herşey tarzla bitiyor engin akyüreği yakışıklı bile saymıyordum ben fatmagülün suçu ne dizisinde ama kara para aşktakı karizması favorim haline getirmişti salih bademcide ulan istanbulda hiççç dikkatimi çekmiyordu ama kiralık aşkta görür görmez gönlümü kazandı bu tarz oturmuş adamın üstüne
ayy sana ne oluyor beee ayy allahım yarabbim her yakışıklı erkeğin altından sen çıkıyorsun bize birşey kalmayacak
Nidada salih bademciyi daha çok sevdi[emoji106]Barış Arduç daha çok göze hitap eden bir oyuncu, Salih Bademci onun kadar yakışıklı olmasa da ondan daha fazla yeteneği var.
Vavv süper [emoji7] [emoji7] [emoji7]