başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belliNidada salih bademciyi daha çok sevdi[emoji106]
başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belliNidada salih bademciyi daha çok sevdi[emoji106]
Bence kiraz mevsimindeki gibi olsun.Basroldeki kız salihle olsun[emoji106] [emoji106]başroldekı kızde salihi sevdi bence şuan salihten hoşlanıyor her halinden belli
@Yiğitt gördünmü barışı basketbool oynarkenDizi başladı ama başlar başlamaz reklama girdi.
Defne ve Ömer bugün güldürsün bizi.
O değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?
öyle geçiştirmişler işte zaten o kız çalısmıyordu dediya hatırlamaya baslamıs işteO değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?
Aynen ya yerim.
Aynen.öyle geçiştirmişler işte zaten o kız çalısmıyordu dediya hatırlamaya baslamıs işte
gösterdiler flashbackle. kıza bu kapıdan çıkınca işten başka bir şey dusunmeyeceksin dediO değilde 1. bölümün sonu nereye kayboldu?
Aynen ya yerim.
Görmedim orayı ben.gösterdiler flashbackle. kıza bu kapıdan çıkınca işten başka bir şey dusunmeyeceksin dedi
2.bölüm çok iyi gidiyorrr 1.bölümden daha eğlenceliAynen.
Defne şimdi Ömer'i çekiştiriyor.Çok güzel sahnedeyiz şu an.
Ben ilk bölümü daha fazla beğenmiştim gibi, şimdi açılmaya başlıyor bence.2.bölüm çok iyi gidiyorrr 1.bölümden daha eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?