Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

son haberleri kaçırdım sanırım
cumaya almaları büyük hata birinci gelen dizinin yeri değiştirilirmi? resmen kendilerini baltalamışlar
sendemi ömer gibi dağda kaldın 1-2 ay ne yaptın ayol

kiralık aşk ile ciddi bir kapışması olucak kırgın çiçeklerin 2 diziyide izliyorum hangisini canlı tercih edecem bakalım

ee kenan geliyor hangi dizi olursa olsun günü değişirdi pazartesileri ona ait

Kız asıl bomba showda

Çağatayın günü cumadır showunda cuması boş ay yapımın çağataylı dizisi cumaya gelir ve bu dizileri geçer
@Yiğitt

kenan tek başına bir anlam ifade etmiyor yanındaki partneri kim onu söyle ona göre paramparçayla değişimli izlerim yeni diziyi

benim açımdan cuma olması daha güzel aslında pazartesi paramparça ile çakışıyordu
paramparçada cansu var onu bırakamıyordum kırgınlardada beşi bir yerdeler vardı şaşıp kalıyorduk

Eğer showdaysa ki büyük ihtimalle showda günü kesin cuma olur.Cuma is coming
nereyi kazandığını bilmiyorum ama güzel bir yer kazandığına eminim kutlarım şimdiden sonra kutlamadı falan demeyesin
gerçi konuda uygun değil ama aklıma gelmişken aradan çıkarayım kutlamayı

@cookies doktor olucak @destere

vlla partnerini bilmiyorum eylül geldi ama hala diziden bir haberimiz yok @xemrexxx sinem kobal falan saçmalıyordu ama saçmalıyor işte

Cnm paramparçada mine-ebru-sinem 3lisi var yakıyor

Ayrıca showun içeride dizisi cumaya gelir büyük iht. Ondada şu güzellikler var: (alttaki kızı pek beğenmiyom ama gideri var kıskan @Çiğdem- senden daha güzeldir kara paea aşktada onuyodu Çiko sen bilirsin
)

vlla partnerini bilmiyorum eylül geldi ama hala diziden bir haberimiz yok @xemrexxx sinem kobal falan saçmalıyordu ama saçmalıyor işte
sinem koballa gelirse dizi tutmaz
beren saat olsun kenan kalasıyla hiç oynaşmamıştı daha önce

doktorluk diplomanı alırsan umarım tüm hastaların böyle çıkar
bunları tedavi etmek bşile insanı cennete götürür
)

Ben kıbrısa gidiyom tıp okuycam Selim saol

İstanbulu 0.3 le falan kaçırdım hep ama kısmet buymuş

partneri fahriye olacak gibi kız senin kenan da batacak 20 yıl sonra
fahrşyede çok iyi olur bir beren olmasada yinede diziye kalite katacağı kesin
ya da merve boloğur olsun

fahriyenin gireceği pozisyonlara bağlı olarak izler destere
evet pozisyon önemli ama o pozisyonu değerlendirecek olan kenan kalası olmaz umarım
)

Ben kıbrısa gidiyom tıp okuycam Selim saol

İstanbulu 0.3 le falan kaçırdım hep ama kısmet buymuş
kıbrıs harika yerdir daha iyi olmuş senin açından naptın burslu falanmı kazandın ?

sen karadayı izliyordun ezelde izlemişsindir büyük ihtimalle yanı bu sezonki diziyede bekliyoruz seni ona göre paramaprça zaten bu yıl şutlanıcak kenanıma gel sende

sen karadayı izliyordun ezelde izlemişsindir büyük ihtimalle yanı bu sezonki diziyede bekliyoruz seni ona göre paramaprça zaten bu yıl şutlanıcak kenanıma gel sende
paramparçayı bırakamam ama kenan kalasıın diziyede bakarım ilk bölümler ezelide izledim karadayıyıda kenan imirzalıoğlunun dizilerde yan kadrolar her zaman çok yetenekli isimlerden oluşuyor o açıdan şanslı vatandaş kendi açığını ustalar kapatıyor mesela ezelde ramiz dayı karadayıda nazif amca süper karakterlerdi buda kenanın şansı işte

aaa bu arada @xemrexxx in halit ergencide pazartesine geliyor vatan haini dizisiyle

aaa bu arada @xemrexxx in halit ergencide pazartesine geliyor vatan haini dizisiyle
nasılolsa dönüşümlü izliyorum tivibu dan onun dizide sağlam bir diziyse izlerim aynı günde olması önemli değil
halit ergenç in yanındaki kim olacakmış sende hep kazmaların ismini söylüyorsun yanındaki benlik partnerlerden bahsetmiyyorsun

ay nereden beninmiş o dizide bnm olan nesrin cevadzadeyle şebnem var
sülüman sülüman diye sayıklayıp kabuslar gördüğünü anlatıyordun bir zamanlar ne çabuk unuttun sülo aşkını
)

evet kabustu cidden sülüman haremde kız erkek ne varsa atlıyordu üstüne bana bişi kalmıyordu