Ekli dosyayı görüntüle 51740 Ay tepemden sinir geldi kim aldi bunu sete.ss @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @MayısKralı
bunlar seçkinle müjdeye çok güveniyor tanıtımda bile onalr var koriş yok eğer korişi arka plana atıp müjdeyle seçkinle bol sahneler olursa ocak ayını bu dizi görmezEkli dosyayı görüntüle 51740 Ay tepemden sinir geldi kim aldi bunu sete.ss @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @MayısKralı
Oha bayağı iyi montaj olmuş.efsane dizinin 2. bölümü çatlasın @Çiğdem- ve @Yiğitt @MayısKralı @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Aserat
ilk videoyu paylaştım buralarda bir yerdedir ya da şu an ne düşünüyorsunda2. bölüm demişsin ilk videoyu da paylaşsana.
Günde 60 tane şey paylaşınca hepsinin nerede olduğunu bilememen normal.ilk videoyu paylaştım buralarda bir yerdedir ya da şu an ne düşünüyorsunda
onurun oyunculuğu bitecek bu montajlar yüzündenefsane dizinin 2. bölümü çatlasın @Çiğdem- ve @Yiğitt @MayısKralı @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Aserat
sus kız sen sana soran yok .ssonurun oyunculuğu bitecek bu montajlar yüzünden
hhahah aa çok özledim korişi haftaya kavuşuyoruz sonunda minik ayıcığımla
kız senin mink ayıcığın @destere değil mi koriş biraz büyük ayıcık sankihhahah aa çok özledim korişi haftaya kavuşuyoruz sonunda minik ayıcığımla
kız bak koriş sen ve @Yiğitt in oğlanları hep gölgeliyor @cookies @vadikızı @mrt-06 @MayısKralı @Aserat @Forumdash @Harunnn60hahah ben yokken gelmiş yine @destere hep öyle oluyor nedense
son tnıtımda korişde vardı çok sevindim bu nasıl hikye diyor müjdeyle seçkinden oda memnun değilkız bak koriş sen ve @Yiğitt in oğlanları hep gölgeliyor @cookies @vadikızı @mrt-06 @MayısKralı @Aserat @Forumdash @Harunnn60