koriş halkın adamı 1- rıza baba 2-korişson tnıtımda korişde vardı çok sevindim bu nasıl hikye diyor müjdeyle seçkinden oda memnun değil
koriş halkın adamı 1- rıza baba 2-korişson tnıtımda korişde vardı çok sevindim bu nasıl hikye diyor müjdeyle seçkinden oda memnun değil
@Çiğdem- in haremi toplanmış harem ağası da koriş @vadikızı @cookies @destere @MayısKralı @Harunnn60 @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 52661
ab gurubunda 1. biziz be nasıl reyting alıyormu @xemrexxxbu dizi reyting falan alıyormu niye bir türlü bitmedi anlamadım
sendemi koriş izliyorsun ) emreyi biliyordumda senden haberim yoktu hogatha ) alın başınıza çalın korişi benden uzak durun yeterkiab gurubunda 1. biziz be nasıl reyting alıyormu @xemrexxx
hahahah aa 1 yıldır izliyorumyaa ayollsendemi koriş izliyorsun ) emreyi biliyordumda senden haberim yoktu hogatha ) alın başınıza çalın korişi benden uzak durun yeterki
barış arduç soyunuyordu ıslanıp eroik pozlar veriyotdu vadikızı da şekilden şekile giriyordu
ayy merak ettim ama baska videosu yokmu bununbarış arduç soyunuyordu ıslanıp eroik pozlar veriyotdu vadikızı da şekilden şekile giriyordu
şimdi sahneye baktımda taklitte bile bir tuhaflık var yine tam erkek değil kıvırıp duruyor
hhhhaha ayy sen ne istiyorsun bizim korişimizden 2 yıldır yıldız konumunda türkiyedeerkekleri taklit etmiştir taklit yeteneği var demekki
şimdi sahneye baktımda taklitte bile bir tuhaflık var yine tam erkek değil kıvırıp duruyor