Kuruluş Osman bildiğim kadarıyla ceza almadı. Gel Dese Aşk sansürsüz yayınlandı, kadını aşağılayıcı sözler söylendi ceza verilmedi abla.
Hee evet biliyorum onu atv kimin kanalı belli ceza almazki emre
Kuruluş Osman bildiğim kadarıyla ceza almadı. Gel Dese Aşk sansürsüz yayınlandı, kadını aşağılayıcı sözler söylendi ceza verilmedi abla.
Aynen öyle abla.Hee evet biliyorum onu atv kimin kanalı belli ceza almazki emre
O bahsettiklerin olsa diziye takmazlardı bu kadar.Konu Rtüğe gelirse yaptığı tam bir saçmalık ne şiddet var ne tecavüz çok saçma
İnsana huzur veriyor o müzikKurtlar vadisi jeneriğinden önceden de korkardım şimdi dinledim şimdi de korkuttu bahsettiğiniz konudan dolayı girdim teröre baktım o jenerik dolayısı ile kapattım
@Emre Ozansoy @Gerekli24
O kadar çok iddia var ki. Kimse inanmıyor senaryo gereği diye.işte o dönemden bir haber
Ekli dosyayı görüntüle 92695
Bu haberi ilk defa görüyorum. 😱 Şaka gibi resmen. Birsen Altuntaş yapmış haberi, doğrudur büyük ihtimalle.işte o dönemden bir haber
Ekli dosyayı görüntüle 92695
Eğer bu doğruysa su an burada yazamadıgım bir dünya kelimeyi onlara söylüyorum . 😡 Ama çok iddia var bu konudasüleyman çakır'ı rtük diziden çıkarttı demişler zamanında necati şaşmaz'da oktay kaynarca'nın zaten ayrılacağını ve söylemek istemediği başka etkenlerden dolayı demişti o etken rtüğe edilen şikayetler olabilir ya da önemli biri rtüğe şikayet etti rtük'te çakır'ın ölümünün erken olmasını istedi yapımcıdan yani osman sınav'dan
Güzel işler hep kötülenir, alıştık artık.Hep dram diziler tutarda bu başlamadan şikayet oldu
aynen katılıomGüzel işler hep kötülenir, alıştık artık.
Bilmem beni korkutuyorİnsana huzur veriyor o müzik
Bomboş bir olay.
Hep dram diziler tutarda bu başlamadan şikayet oldu
Konu Rtüğe gelirse yaptığı tam bir saçmalık ne şiddet var ne tecavüz çok saçma
Böyle bir mallık anca bizim halkımızdan beklenirdi zaten
Ben artık senaristler ne yapacak onu düşünemiyorum. Bu ülkede zamanında KV nasıl çekildi acaba.
Hassas egoları bir diziyle paramparça olmayan bir meslek grubu var mı gerçekten. Daha önce doktor, psikiyatr, gardiyan hatta tıbbi mümessillerin bile ufak şeylere ayaklandığını gördüğümüz için.
Ceza yazılacak bi dizi varsa oda çukur dizisidir izleyenler hic kusura bakmasın valla her bölümü cezalık resmen
Dizi başlayınca ilk gün rating rekoru kırar şimdi
İnsanların ne kadar boş vakti var..Fragmanı bile şikayet ediyorlar.
Kurtlar vadisi ceza yemişti ya emre yasak bile gördü dizi
süleyman çakır'ı rtük diziden çıkarttı demişler zamanında necati şaşmaz'da oktay kaynarca'nın zaten ayrılacağını ve söylemek istemediği başka etkenlerden dolayı demişti o etken rtüğe edilen şikayetler olabilir ya da önemli biri rtüğe şikayet etti rtük'te çakır'ın ölümünün erken olmasını istedi yapımcıdan yani osman sınav'dan
foxa neden şikayet alındığı belli oldu..kımsesizler çocuklara devlet sahıp çıkıyorBakanlıkta açıklama yapmış.
Bakanlıkta açıklama yapmış.
Ayıramıyorlar sanırım.İyi mi bunlar ya dizi ile gerçeği ayırt edemiyorlar galiba
Karakter öyle gözüküyor ama ben öyle olacağını düşünmüyorum. Sert mizaçlı bir baba gibi duruyor. Elbet bölüm içinde kızlardan birini uzaktan babacan bir şekilde izleyecektir veya uyurken onları sevecektir. Yoksa Erdal Beşikçioğlu'nun o rolü kabul edeceğini sanmıyorum.O kadar tepkiye neden olan fragmanı şimdi izledim de Erdal Beşikçioğlu çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen canlandırdığı karakter fazla karikatürize olmuş. Belli ki kötü karakter ama küçücük çocuklara çemkirmesi saçma gerçekten. RTÜK'ü bu konuda desteklemiyorum tabii ama izleyenlerin niye tepki gösterdiğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?