Öğretmenlerin içinde çok değişik tipler var.Bu arada yukarıdaki mesleklere öğretmenleri de ekliyorum hoca öğrencilerini rehin mi alır diye lak lak edenler vardı.
Öğretmenlerin içinde çok değişik tipler var.Bu arada yukarıdaki mesleklere öğretmenleri de ekliyorum hoca öğrencilerini rehin mi alır diye lak lak edenler vardı.
MEB çalışanı şöyle bir tweet atmıştı dizi başladığında.Bu arada yukarıdaki mesleklere öğretmenleri de ekliyorum hoca öğrencilerini rehin mi alır diye lak lak edenler vardı.
Dizilerde sansür uyguluyorlar gereksiz yere. Sanki gerçek hayatta küfür hiç duymuyoruz, kavga etmiyoruz, kan görmüyoruz, sigara kullanan görmüyoruz gibi dizilerde sansür uyguluyorlar olağan üstü bir şey gibi abi.Bazen diyorum ki belli bir dönem bu ülkede sansürsüz olarak şiddet,kan,erotizm,kavga,gürültü,alkol,sigara,argo vb. içerikleri izlenirken insanlar napıyordu?
Kendimi sorguluyorum..Ben napıyor muşum acaba?
Kurtlar Vadisi cidden biterek en iyisini yaptı. Yoksa bu dönem de devam etseydi her bölüm ceza.
İşte şimdi yayınlansa daha fecileri gelirdi abla. Ama ATV'de olursa ceza gelmez.Kurtlar vadisi ceza yemişti ya emre yasak bile gördü dizi
İşte şimdi yayınlansa daha fecileri gelirdi abla. Ama ATV'de olursa ceza gelmez.
Yok abla. RTÜK için ATV hayalet kanal.Şimdi olsa dikkat ederlerdi emre
Saçma, gereksiz... Hangi zihniyet ile böyle bir şey yaptılar çok merak ediyorum.Konuya yorum yaparsam eğer dizi daha başlamadan ne olduğunu anlamadan şikayet edilmesi çok saçma bence
😱 Ben arada açıp dinliyorum, gayet iyi.Kurtlar vadisi jeneriğinden önceden de korkardım şimdi dinledim şimdi de korkuttu @Emre Ozansoy @Gerekli24
Yok abla. RTÜK için ATV hayalet kanal.
Saçma, gereksiz... Hangi zihniyet ile böyle bir şey yaptılar çok merak ediyorum.
süleyman çakır'ı rtük diziden çıkarttı demişler zamanında necati şaşmaz'da oktay kaynarca'nın zaten ayrılacağını ve söylemek istemediği başka etkenlerden dolayı demişti o etken rtüğe edilen şikayetler olabilir ya da önemli biri rtüğe şikayet etti rtük'te çakır'ın ölümünün erken olmasını istedi yapımcıdan yani osman sınav'danBen artık senaristler ne yapacak onu düşünemiyorum. Bu ülkede zamanında KV nasıl çekildi acaba.
Kuruluş Osman bildiğim kadarıyla ceza almadı. Gel Dese Aşk sansürsüz yayınlandı, kadını aşağılayıcı sözler söylendi ceza verilmedi abla.Atv de olurmu kesin değil ama ya
bencede ya bu nasıl iş
😱 Ben arada açıp dinliyorum, gayet iyi.
Ben eskiden beri korkarım o müzikten şimdide korkuyorum😱 Ben arada açıp dinliyorum, gayet iyi.
Şaşırdım. 😱Ben niye korkuyorum lxsnkdksnpwkfkndndn
Ben eskiden beri korkarım o müzikten şimdide korkuyorum
Osman Sınav zamanında dizi çok kaliteliydi, zirve dönemi. Çakır gibi bir karakter RTÜK yüzünden çıktıysa diyecek bir söz bulamıyorum...süleyman çakır'ı rtük diziden çıkarttı demişler zamanında necati şaşmaz'da oktay kaynarca'nın zaten ayrılacağını ve söylemek istemediği başka etkenlerden dolayı demişti o etken rtüğe edilen şikayetler olabilir ya da önemli biri rtüğe şikayet etti rtük'te çakır'ın ölümünün erken olmasını istedi yapımcıdan yani osman sınav'dan