ATV Kimse Bilmez - Dizi Yorumları

Dizinin 2 bölümünü izledim ve normalde ekim ayında olması gereken bir dizi yanı gerçekten muhteşem sadece iki bölümü bile Çukurun karakuzulardan sonrakı bölüm sürecinden daha kaliteli geldi bana
@MasacRE @serhatt @kerem @Sherlock @xemrexxx @ömer karataş @Forumdash izlemenizi öneririm izlemediyseniz ve @MEnes bu dizi aslında tam senlik özellikle sana öneririm inanılmaz bir kurgusu var Halka dan yorumlarını bildim için bu diziinin kurgusu senlik

Namazada yer veriliyor dizide açıkcası inanılmaz ilk 2 bölüm izledim üçüncü bölüm zaten salı günü

Reactions: Çiğdem
Keremcem'in vücudu etkiledi bence seni

Hiç sanmıyorum ama belki bir ihtimal bakarım, o da büyük bir BELKİ.
Daha elimdeki diziler filmler her şey duruyorken yeni bir yerli dizi mi... ÇOOOOK ZOR.

Daha elimdeki diziler filmler her şey duruyorken yeni bir yerli dizi mi... ÇOOOOK ZOR.
Sen bırak diğer dizileri
Kurgu oyuncular sonra başrolun hayatı vsyle hepsi sana uyuyor zaten 2 bölüm yayınlandı bak bence beğenmezsen izlemezsin ama garantisini veriyorum bana güven sen

Reactions: MEnes
Sen bırak diğer dizileri
Kurgu oyuncular sonra başrolun hayatı vsyle hepsi sana uyuyor zaten 2 bölüm yayınlandı bak bence beğenmezsen izlemezsin ama garantisini veriyorum bana güven sen
Çok fazla ağlamaklı geldi tanıtımlara baktım şimdi.
Ve biraz klişe gibi geldi konusu. Kurgu falan sen ne anlarsın böyle şeylerden de bana kurgu diyorsun.
HALKA'nın adını öyle her yerde kullanman da canımı sıktı ama neyse.

Bölümü izleyince anlıcan izle öyle kararını ver ama er geç izle mutlaka

Hayırlısı diyelim.
Kadro çok ilgimi çekmedi tanıtımlar da keza ama kafama eserse belki bakarım bir ihtimal.
Benim ilk yorumum öyle izlemeden bakınca atv sapıttı diyip gitmiştim bu sayfada
Yanı senden daha kötü bakıyordum

Bully izle demiş sana dedimin benzer şeylerini diyip tamam bakarım dedim Çukur dan net iyi

Keremcem dizide Batman rolunu oynuyr gibi yanı yerli Batman gibi
@xemrexxx
Yaşlanmıyor adam
bu çiğdem büyük beyaz oğlan memesi gördü mü dayanamıyor kuduruyor hemen
@Forumdash @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @MasacRE @vadikızı @YiğittTT @Maskeli Fedai