Ben yokken ortaliği iyice kariştircaksın @Çiğdem bacım bu oğlana uyma sen fazlahayatım belki de sizi böyle tuzağa çekiyorum birbirinize kenetleniyonuz ben laf ettikçe@Forumdash
Sen buralardaydın sen bilirsin ne bileyim ayollkim kime napmış gııı![]()
Seninle ittifak kurduk yokluğunda seni bi ben aradım diye yapıyorlar
Seninle ittifak kurduk yokluğunda seni bi ben aradım diye yapıyorlar![]()
Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx kuruyor bu çorapları zaten benle 6 yıldır uğraşıyor ve artık sende ecünnü avcısı oldundan senlede bir 6 yıl uğraşırKız iftira, parlakçı olduğum bu tipsizlere bakmadım diye üstüme geliyorlar![]()
@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdiKız iftira, parlakçı olduğum bu tipsizlere bakmadım diye üstüme geliyorlar![]()
Ayyy iftiranın da bu kadarı pesss@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdi![]()
Ayyy iftiranın da bu kadarı pesss![]()
@Forumdash ı abisi olarak görmemesi ilginç evet@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdi![]()
ay o kimde abim olarak görcem be adı bile belli değil
Sahtesi değil gerçeği lazım bana
hayatım serhatı herkes biliyor hiçbir şey bulamazsa gider kazığa oturur o denli kudurmuşay o kimde abim olarak görcem be adı bile belli değil![]()