Ben yokken ortaliği iyice kariştircaksın @Çiğdem bacım bu oğlana uyma sen fazlahayatım belki de sizi böyle tuzağa çekiyorum birbirinize kenetleniyonuz ben laf ettikçe@Forumdash
Sen buralardaydın sen bilirsin ne bileyim ayollkim kime napmış gııı
Seninle ittifak kurduk yokluğunda seni bi ben aradım diye yapıyorlar
Seninle ittifak kurduk yokluğunda seni bi ben aradım diye yapıyorlar
Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx kuruyor bu çorapları zaten benle 6 yıldır uğraşıyor ve artık sende ecünnü avcısı oldundan senlede bir 6 yıl uğraşırKız iftira, parlakçı olduğum bu tipsizlere bakmadım diye üstüme geliyorlar
@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdiKız iftira, parlakçı olduğum bu tipsizlere bakmadım diye üstüme geliyorlar
Ayyy iftiranın da bu kadarı pesss@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdi
Ayyy iftiranın da bu kadarı pesss
@Forumdash ı abisi olarak görmemesi ilginç evet@Forumdash ın yatağına gitmiş kaç kere bu serhat ama yaşı 45i geçmiş adamdan verim alamamış tabisi de o yüzden daha kuduruk şimdi
ay o kimde abim olarak görcem be adı bile belli değil
Sahtesi değil gerçeği lazım bana
hayatım serhatı herkes biliyor hiçbir şey bulamazsa gider kazığa oturur o denli kudurmuşay o kimde abim olarak görcem be adı bile belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?