Siz kaybedersiniz vlla kaybetmeyin diye uğraşmaıdın demezsiniz @SherlockBizim forumdan bahsediyorum ben, totalden banane
Şu adam yeni Vartolu , Yeni Veli Cevher öyle düşünün
Siz kaybedersiniz vlla kaybetmeyin diye uğraşmaıdın demezsiniz @SherlockBizim forumdan bahsediyorum ben, totalden banane
Bırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.Toteli aldı bir siz izlemiyorsunuz asıl
Benim diziye başlama sebebim sahneyi izleyip başladım@kerem
Jessicayı bitirince gelecezBırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.
Bırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.
Ben yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yıJessicayı bitirince gelecez
Herşeyden kendine bi pay çıkarmasan olmazBen izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuş
@mrt-06 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @kerem @ömer karataş izleyin izlettirin ayoll hele Çukur tayfası bu diziyi zaten beğenmeme ihtimali yok
@Yiğitt Sende göz at
@Harunnn60 Hastalık sürecini bekledim burda beni takdir edip pancar motoru @Forumdash a bişi demeniz lazımdıBen yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yı
Jessicayı bitirince gelecez
Ben @Forumdash @Yiğitt 2-3. bölümlere geçtik bile. Siz hala uyuyun.Ben yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yı
Sincap eli uğurludur derlerHerşeyden kendine bi pay çıkarmasan olmaz
Uydurma beSincap eli uğurludur derler
Ben yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme@Harunnn60 Hastalık sürecini bekledim burda beni takdir edip pancar motoru @Forumdash a bişi demeniz lazımdı@kerem
İki dizide eksik bölümlerim vardı, onları tamamlayıp başlayayım dedim. Biri bitti, diğeri de bugün bitecek
Hayatın boyunca melekler seni korur sincap eli ellersenUydurma be
Doğruya sen bizden de beterdin unutmuşumBen yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme
İki dizide eksik bölümlerim vardı, onları tamamlayıp başlayayım dedim. Biri bitti, diğeri de bugün bitecek
Sen iyice uçmuşsun git tedavi olHayatın boyunca melekler seni korur sincap eli ellersen
Git bir tane ormanda yakala dene ayollSen iyice uçmuşsun git tedavi ol
https://twitter.com/x/status/1125777847967207424Git bir tane ormanda yakala dene ayollBenimde selamımı söyle
Hepsini karışık izleyince kafa yanmıyor mu?Ben yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme
Bu kadını karadenizden dolayı severim ama sayende gıcık olmaya baslıyoruz
Senin gıcık oldukların yükselişe geçiyorBu kadını karadenizden dolayı severim ama sayende gıcık olmaya baslıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?