Siz kaybedersiniz vlla kaybetmeyin diye uğraşmaıdın demezsiniz @SherlockBizim forumdan bahsediyorum ben, totalden banane![]()
Şu adam yeni Vartolu , Yeni Veli Cevher öyle düşünün
![maxresdefault.jpg](https://i.ytimg.com/vi/Iyd0lDXwYc8/maxresdefault.jpg)
Siz kaybedersiniz vlla kaybetmeyin diye uğraşmaıdın demezsiniz @SherlockBizim forumdan bahsediyorum ben, totalden banane![]()
Bırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.Toteli aldı bir siz izlemiyorsunuz asıl![]()
![]()
Benim diziye başlama sebebim sahneyi izleyip başladım![]()
![]()
@kerem
Jessicayı bitirince gelecezBırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.![]()
Bırak şu diziyi, Dark'ın 2. sezonuna uç.![]()
Ben yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yıJessicayı bitirince gelecez![]()
![]()
![]()
Herşeyden kendine bi pay çıkarmasan olmazBen izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuş
@mrt-06 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @kerem @ömer karataş izleyin izlettirin ayoll hele Çukur tayfası bu diziyi zaten beğenmeme ihtimali yok![]()
![]()
@Yiğitt Sende göz at![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Hastalık sürecini bekledim burda beni takdir edip pancar motoru @Forumdash a bişi demeniz lazımdıBen yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yı![]()
Jessicayı bitirince gelecez![]()
![]()
![]()
Ben @Forumdash @Yiğitt 2-3. bölümlere geçtik bile. Siz hala uyuyun.Ben yarın başlıyorum Dark'a, bunların bitireceği yok Jessica'yı![]()
Sincap eli uğurludur derlerHerşeyden kendine bi pay çıkarmasan olmaz![]()
Uydurma beSincap eli uğurludur derler![]()
![]()
![]()
Ben yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme@Harunnn60 Hastalık sürecini bekledim burda beni takdir edip pancar motoru @Forumdash a bişi demeniz lazımdı![]()
![]()
@kerem
İki dizide eksik bölümlerim vardı, onları tamamlayıp başlayayım dedim. Biri bitti, diğeri de bugün bitecek
Hayatın boyunca melekler seni korur sincap eli ellersenUydurma be![]()
Doğruya sen bizden de beterdin unutmuşumBen yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme
İki dizide eksik bölümlerim vardı, onları tamamlayıp başlayayım dedim. Biri bitti, diğeri de bugün bitecek![]()
Sen iyice uçmuşsun git tedavi olHayatın boyunca melekler seni korur sincap eli ellersen![]()
![]()
![]()
Git bir tane ormanda yakala dene ayollSen iyice uçmuşsun git tedavi ol![]()
Git bir tane ormanda yakala dene ayollBenimde selamımı söyle
![]()
![]()
![]()
Hepsini karışık izleyince kafa yanmıyor mu?Ben yavaş yavaş izlerim zaten, yetişirsiniz bana merak etme
İki dizide eksik bölümlerim vardı, onları tamamlayıp başlayayım dedim. Biri bitti, diğeri de bugün bitecek![]()
Bu kadını karadenizden dolayı severim ama sayende gıcık olmaya baslıyoruz
Senin gıcık oldukların yükselişe geçiyorBu kadını karadenizden dolayı severim ama sayende gıcık olmaya baslıyoruz![]()
![]()
![]()