Normalde çok sevdiğim bir şarkı değil o yüzden farklı yorumlar arıyorum Olgun Şimşek ve Can Gox’un yorumunu beğendiğim için sadece onlara oy verdim@eskici hariç herkes Neşet Ertaş'a oy verdi
O şarkıda ki %100 oy oranına mani oldunNormalde çok sevdiğim bir şarkı değil o yüzden farklı yorumlar arıyorum Olgun Şimşek ve Can Gox’un yorumunu beğendiğim için sadece onlara oy verdim
Farkımız tarzımızO şarkıda ki %100 oy oranına mani oldun
Forumdan soğuma evresindeyim hiç mesaj yazasım yok artık kusura bakma. Hepsini dinlemek zor geldiği için bildiğim yorumlara oy verdim zaten beğeniyordum üçünü de.@dreamy bir kerede ben belirtmeden gel
Gel 20'ye tamamla
Aman soğuma. Ağustosta favori erkek oyuncu seçeceğizForumdan soğuma evresindeyim hiç mesaj yazasım yok artık kusura bakma. Hepsini dinlemek zor geldiği için bildiğim yorumlara oy verdim zaten beğeniyordum üçünü de.
Tam soğumadım ama bu gidiş hayra alamet değilAman soğuma. Ağustosta favori erkek oyuncu seçeceğiz
Müzik ile alakalı konularım gelecek ama sonbahar yaparım artık
Haluk BilginerTam soğumadım ama bu gidiş hayra alamet değil
İlgimi çekmeyen bir konu. Ama müzikle alakalı olanları bekliyorum.
Yarı finale çıkması gerekenler tam liste (Eğer talihsiz eşleşmeler olmazsa)Haluk Bilginer
Çetin Tekindor
Kenan İmirzalıoğlu
Kıvanç Tatlıtuğ 😱
Rast gele yazdım 😱 AA gerçekten olabilir ama Aras çelme takabilir @xdragxx @TolstoyevskiYarı finale çıkması gerekenler tam liste (Eğer talihsiz eşleşmeler olmazsa)
Daha paylaşmadığım bi bukadar daha varNeşet ve Selda'dan sonra bi ben söylememişim @Dosi
Çetin Tekindor ve Kenan İmirzalıoğlu yerine Aras Bulut İynemli çıkabilir. Ona da okeyim.
Şuan liste üzerine çalışmalarımı yapmaktayımÇetin Tekindor ve Kenan İmirzalıoğlu yerine Aras Bulut İynemli çıkabilir. Ona da okeyim.
Zaten hazırlamamış mıydın, sonradan iptal olmuştu.Şuan liste üzerine çalışmalarımı yapmaktayım
Çorbaya dönmüştü daha detaylı kim kriterlere uyuyor kim uymuyor ayıklanması gerekiyorZaten hazırlamamış mıydın, sonradan iptal olmuştu.