Merhaba. Biraz garip geliyor ama alışırımMerhaba Yeşil Zeynep![]()
![]()
Neşet Ertaş-Selda Bağcan ilk favori tercihlerim.
Sonra Zara ve Duman dedi,farklı lezzetler.
Güzel oldu oylama,herkese oy çıkmış
Merhaba. Biraz garip geliyor ama alışırımMerhaba Yeşil Zeynep![]()
![]()
Neşet Ertaş-Selda Bağcan ilk favori tercihlerim.
Sonra Zara ve Duman dedi,farklı lezzetler.
Olgun Şimşek'e oy verseydin :SNeşet Ertaş Eser Eyüpoğlu & Pelin Orhuner Selda Bağcan Zara dan ve 4 hak olduğu ona veremedim Olgun şimşekten dinlemeyi çok seviyorum![]()
Neşet Ertaş dedim artıkEn çok tıklanan öne çıkan isimlere yer verdim . Sen de diğer seçeneğini tıklayıp burada videoyu paylaş![]()
Değiştirme hakkın vardı, neyseNeşet Ertaş dedim artık![]()
Çok oldun sen.@Angelica @Tolstoyevski @The_Erinch @alperuz sizi yoracağım ama artık yetkim olduğu için anketteki sıralamayı düzenledim. Oyunuzu tekrar değiştirin![]()
Sen harikasınPeki moderatör hanım.![]()
Tamamdır@Angelica @Tolstoyevski @The_Erinch @alperuz sizi yoracağım ama artık yetkim olduğu için anketteki sıralamayı düzenledim. Oyunuzu tekrar değiştirin![]()
@Angelica @Tolstoyevski @The_Erinch @alperuz sizi yoracağım ama artık yetkim olduğu için anketteki sıralamayı düzenledim. Oyunuzu tekrar değiştirin![]()
Dün fırsat bulamadım ama geliyorum birazdan...
Aaa üşengeç seçeneğini tıklamadan dinledin yani hepsini 😱 mod olmak yaradı sanaTüm yorumları dinledim ama Neşet Ertaş gibi değil hiçbiri... @Dosi
Ben ise tamamını dinleyeceğim yorumlayacağım deyip yapamadım. 😱Aaa üşengeç seçeneğini tıklamadan dinledin yani hepsini 😱 mod olmak yaradı sana@MasacRE @Tolstoyevski
Gündemin yoğundu normalBen ise tamamını dinleyeceğim yorumlayacağım deyip yapamadım. 😱
Bak Selda Bağcan 2.sırada...![]()
![]()