Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor 9. Bölüm - Neredesin Sen

Hangi 4 yorumcu güzel seslendirmiştir?

• Kullanılan toplam oy
    23
Selda Bağcan’ın anketlerde yer almamasından dolayı gerçekten üzüldüm çünkü anketlerde yer almazken bile şimdiden 2 oy almış, üstelik izlenme sayısı olarak da 2.4 milyon civarı...
Bana önerdiğin video buydu ve ben isim olarak vurduğumda bile o bahsettiğin gelmemişti:

Bana önerdiğin video buydu ve ben isim olarak vurduğumda bile o bahsettiğin gelmemişti:
İzlenme olarak Şu fakat daha düzgün kalite olduğu için konuda bu attığın olabilirdi, bilseydim zaten hemen belirtirdim. Ama gerçekten halen geç değil ankete seçenek eklenebiliyorsa? Sıralama nasıl bozuldu Kİ en sona Selda hanım eklenmiş olur en fazla.😔

Reactions: Dosi
Üşengeç seçeneğinin altına gelir. Malum yetkimiz yok üstte belirtmeye. Böyle daha iyi bence 😊 sırf isimden dolayı millet diğerlerini dinlemiyor bile. Senin gibi önyargısı olan çok

Reactions: Tolstoyevski
Üşengeç seçeneğinin altına gelir. Malum yetkimiz yok üstte belirtmeye. Böyle daha iyi bence 😊 sırf isimden dolayı millet diğerlerini dinlemiyor bile. Senin gibi önyargısı olan çok
Bırakalım üşengecin altına gelsin ne zararı olacak ama isminin hiç geçmemesi bir Selda Bağcan hayranı olarak üzdü. İzlenme sayısı olarak da hakkı var hem ama son karar sana kalmış, ankette yer almamasına rağmen 2 oyla şu an ikinci sırada olması bile... :/

Böyle olsun 😊
@eskici 'de benim gibi Olgun Şimşek'e vermiş oy

eskici 4 hakkın var

Açık ara Olgun Şimşek
ardından da Can Gox gelir

Baktım etkinlik kısmında Zey TV 🍒 ilk sayfada yok olmaya yüz tutmuş başlatayım dedim

@xdragxx ile iyice tembellik modumuzdaydık

Merhaba Yeşil Zeynep

Neşet Ertaş-Selda Bağcan ilk favori tercihlerim.

Sonra Zara ve Duman dedi,farklı lezzetler.

Neşet Ertaş Eser Eyüpoğlu & Pelin Orhuner Selda Bağcan Zara dan ve 4 hak olduğu ona veremedim Olgun şimşekten dinlemeyi çok seviyorum