Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 5. Bölüm - Yıkılmışım Ben

Hangi 3 isim güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    27
Bence aç. Tanıtım konusu sonuçta. Direkt başlama.
Beni yaz bu arada. Olmak isterim illa ki
Tamam ozaman gece açarım konuyu. Altın kuralları belirtirim orada.
Bu etkinliğimi illaki biliyorsundur? 2018'de başlamıştım. Ayda 1 yayınlardım. Şimdiki özel bir bölüm olacak sadece. Daha forumda devam edersek yılda bir olabilir
@MasacRE

Ya sanki liste müthiş Rock şarkılarıyla falan kaynıyor da ben onların yerine Yelkovan'ı tercih ediyorum
Ya yapma Yelkovan'a düşene kadar şarkı bulamadın yani.
Ortalama Gökhan Türkmen, Sıla şarkıları koy. Tabi ki daha iyi. Bahaneye bak.
Açık açık beğendim desene şuna.
A Zaten tartıştığım zevkin değil, anlık değişimlerin.
Zevkine bir lafımız yok, iyi olduğuna şüphem da yok.

Reactions: MasacRE
Onları da koymuştum ki
Hem ben o listeleri değiştirmeye çalışıyorum devamlı, şarkı eskidikçe atıyorum dışarı değişik olsun diye, ondan farklı kişilere sıra gelebiliyor öyle

Reactions: S.G.A.T.
Aa doğru daha kapanmamış o demi, iyi hadi yapayım
Bugün şansına geç yapılacak anlaşilan. Zaten oylayanda çok azmış. Bende konularıma dalmaktan hatırlatmayı unuttum

Umarım Efsane yoktur listende. Pişman ettirmezsin

Bugün şansına geç yapılacak anlaşilan. Zaten oylayanda çok azmış. Bende konularıma dalmaktan hatırlatmayı unuttum

Umarım Efsane yoktur listende. Pişman ettirmezsin
Yok koymadım da sen de ne taktın şu kadına, ne bu düşmanlık

Reactions: Dosi
Yok koymadım da sen de ne taktın şu kadına, ne bu düşmanlık
Bilmiyorum taktım işte

Aslında eskisi kadar düşman değilim ama işte abartılmasına gıcık kaptım. Yalnız onun sayesinde bazinga'dan diss yemiştim geçenlerde
o günden sonra gıcık kapmayı bıraktım

Eğlenceli pop şarkıları var işte, seviliyor o tarz zaten
Ben de ona benzer şarkıları koydum alt sıralarda aslında, o da eklenebilirdi de koymadım onu

Eğlenceli pop şarkıları var işte, seviliyor o tarz zaten
Ben de ona benzer şarkıları koydum alt sıralarda aslında, o da eklenebilirdi de koymadım onu
Koymaman isabet olmuş

@dreamy unuttu oylamayı. Onunda ilk 3'ünde oluyordu ama kısmet

Hande'ciğim zirvesindeydi. Onun için üzüldüm

Reactions: dreamy and MasacRE
Koymaman isabet olmuş

@dreamy unuttu oylamayı. Onunda ilk 3'ünde oluyordu ama kısmet

Hande'ciğim zirvesindeydi. Onun için üzüldüm
Burayı da oylamamışım etiketlemen Top10’a etki etmedi ama burası için geç değilmiş.
Sıla ve İbrahim Tatlıses dedim. Sıla her cover’ın altından kalkan bir isim zaten.

@eskici etkinliğim buydu. Sadece 5 bölüm zaten, diğerlerinide oylamak istersen oylarsın

Vay be Sezon finalinde damga vurduğumuzu hatırladım. 9 sayfa konuşmuşuz 😱 @Sherlock

anketin son şıkkı @MEnes gibi üşengeçler içindi ama eminim ne MEnes, nede @Billy Kane , @Aserat @alperuz ve @pompy dinlediler. Yanından bile geçmemişlerdir

@serhatt bu etkinlikte olmak istemeyen biri olduğu için etiket listesinde yok, aramızda ozaman problem vardı diye sanılmasın

BİZİM ARAMIZDA HİÇBİR ZAMAN PROBLEM OLMAZ HERKESLER BİLSİN

O zaman ben de üşengeçler için olan seçeneğimi işaretlesem acaba

BİZİM ARAMIZDA HİÇBİR ZAMAN PROBLEM OLMAZ HERKESLER BİLSİN
Aynen, bizim aramızda problem yaratılmaya çalışılsa ilk işimiz birbirimizle konuşup doğrumu değilmi öğrenmek olur

Forumda genelde bazıları sevmediği isimleri forum için olan konularda bile özenle çikarıyorlarda hani benide öyle sanmasınlar
ben genel büyük etkinliklerimde herkesi etiketliyorum. Bu konudada oylayanlari etiketliyordum. Sen istememiştin

Reactions: serhatt
Ben seni biliyorum canım rahat ol

Ben seni biliyorum canım rahat ol
cansın sen

seninle zamanında bir ara tek konu açan kişilerdik ve bir kere bile olsun hırs yapıp birbirimizin kalbini kırmadık. Aynı dizilerin yorum konularınada el atardik ama zamanla ben başka alanlara yöneldim

Reactions: serhatt
O zaman ben de üşengeçler için olan seçeneğimi işaretlesem acaba
Tabiki, maksat anket katılımı yüksek görünsün. nereyi işaretlesiğiniz önemli değil
aman şimdi bu laf üstüne tüm forum orayı işaretlemesinde

Reactions: eskici