Gittim.Ve niye gittiğimi anlatmak da isterim. İlkokulda birçok yere gittim.Bir gezi ile de Ayasofya Cami, Eyüp Sultan Cami,Taksimde mi İstiklal caddesinde mi bulunan kiliseye,bir de tam nerede olduğunu bilmediğim bir kiliseye gittim. Adını bilmediğim kiliseye gittiğim de papaz bizi kapı da karşıladı. Eyvallah,adamlar eve gelen misafir gibi karşıladılar bizi kapı da. Ben de dedim; "Selamün aleyküm Papaz Efendi." Adam da tık yok. Selam sabahta almıyorlar neyse.Tabii bu selam olayı gerçek değil. Tam hatırlamıyorum ama ya girerken yada çıkarken dışarda bekleyen papaza "Papaz Efendi" demiştim. Başımızdaki hocalardan biri de buna fena gülmüştü. Neyse girdik içeri adamlar ibadetini yapıyor. Birden benim çıkasım geldi.Çıktım,yanımda iki arkadaşım da çıktı. Sonra çıktık kiliseden,geldik taksimde miydi istiklalde mi miydi bir yerdeydi oraya gitdik. Girdik içeri bi baktım oturaklar var, öbürkün de yoktu ondan şaşırdım.Filmlerde gördüğüm kiliseyi görmüştüm. Galiba düğün vardı,papaz nikah kıyıyordu.Net hatırlamıyorum,belki filmlerdeki gördüğüm sahneyle karıştırıyorumdur.Bilmiyorum. Neyse mum diktik, Hz.İsa'nın ayak izi mi ne vardı onu gördüm. Camileri ise "Camiye hiç gittiniz mi?" anketinde yazacağım.
Ne yazdım be!