yok be yanlış anladım diyorum ki piknikte kilisenin olduğu tarafa kale yapmıştık ordan hatırlıyorumKiliseyi kale yaptim dedin ya onu diyorum
Aman banane
yok be yanlış anladım diyorum ki piknikte kilisenin olduğu tarafa kale yapmıştık ordan hatırlıyorumKiliseyi kale yaptim dedin ya onu diyorum
Aman banane
koro bildiğim kadarıyla yok ama şarap kesin var ortodoks tabi benimkisiGitmedim ama merak ederim. Klise muzikleri @destere'nin dediği gibi benimde ilgimi çekiyor. Bilmiyorum 5-10 kişi toplanıp koro halde şarkı(ilahi) söyleyen gruplari varmi😕 Ama çan sesi duysam korkardim heralde
Hataya gezi yaparsa bizim buradakine gelme ihtimaliniz yuksekHatay'a gezi yaparsa gideriz ama. Gitmek de isterim. Büyük ihtimal ilk başta ürperirim resimlerden filan. Ama sonra oturur dua ederdim her halde.
İlk kilise mi ne varmış Hatay'da? Oraya gideriz -gitmek isterim.- Ama harabeye dönmüştür büyük ihtimalle.Hataya gezi yaparsa bizim buradakine gelme ihtimaliniz yuksek
Sen Antakyadakini diyorsun. Yok harabe degil o gidin gorun guzel yerler harbiyeyi gezmeden de gitmezsiniz burdan . Harbiye gibisi yokİlk kilise mi ne varmış Hatay'da? Oraya gideriz -gitmek isterim.- Ama harabeye dönmüştür büyük ihtimalle.
Sen Antakyadakini diyorsun. Yok harabe degil o gidin gorun guzel yerler harbiyeyi gezmeden de gitmezsiniz burdan . Harbiye gibisi yok
Kilise'de mi?Gittim. Komsumuz vefat etti, yabanci. Bir Fatiha okuduk geldik.
Antakya merkez ilçeHatay'la Antakya aynı değil mi?
Allah kabul etsinGittim. Komsumuz vefat etti, yabanci. Bir Fatiha okuduk geldik.
Kilise'de mi?
Antakya merkez ilçe
Allah kabul etsin
Gazi Antep'e bağlıyız... Tabikide bağlı değiliz Hatay il Antakya merkez ilçeHatay neresi peki?
Gazi Antep'e bağlıyız... Tabikide bağlı değiliz Hatay il Antakya merkez ilçe