yok be yanlış anladımKiliseyi kale yaptim dedin ya onu diyorum
Aman banane![]()
yok be yanlış anladımKiliseyi kale yaptim dedin ya onu diyorum
Aman banane![]()
koro bildiğim kadarıyla yok ama şarap kesin varGitmedim ama merak ederim. Klise muzikleri @destere'nin dediği gibi benimde ilgimi çekiyor. Bilmiyorum 5-10 kişi toplanıp koro halde şarkı(ilahi) söyleyen gruplari varmi😕 Ama çan sesi duysam korkardim heralde![]()
Hataya gezi yaparsa bizim buradakine gelme ihtimaliniz yuksekHatay'a gezi yaparsa gideriz ama. Gitmek de isterim. Büyük ihtimal ilk başta ürperirim resimlerden filan. Ama sonra oturur dua ederdim her halde.![]()
İlk kilise mi ne varmış Hatay'da? Oraya gideriz -gitmek isterim.- Ama harabeye dönmüştür büyük ihtimalle.Hataya gezi yaparsa bizim buradakine gelme ihtimaliniz yuksek![]()
Sen Antakyadakini diyorsun. Yok harabe degil o gidin gorun guzel yerlerİlk kilise mi ne varmış Hatay'da? Oraya gideriz -gitmek isterim.- Ama harabeye dönmüştür büyük ihtimalle.![]()
Sen Antakyadakini diyorsun. Yok harabe degil o gidin gorun guzel yerlerharbiyeyi gezmeden de gitmezsiniz burdan . Harbiye gibisi yok
![]()
Kilise'de mi?Gittim. Komsumuz vefat etti, yabanci. Bir Fatiha okuduk geldik.
Antakya merkez ilçeHatay'la Antakya aynı değil mi?![]()
Allah kabul etsinGittim. Komsumuz vefat etti, yabanci. Bir Fatiha okuduk geldik.
Antakya merkez ilçe
Allah kabul etsin![]()
Gazi Antep'e bağlıyız... Tabikide bağlı değilizHatay neresi peki?![]()
Gazi Antep'e bağlıyız... Tabikide bağlı değiliz![]()
Hatay il Antakya merkez ilçe
![]()