@emreemreu açıyor artık, totem motem de yok, zaten hep yeniliyorduk ama bu kez yendik.Haftalar haftalar sonra konuyu açacağım tuttu, iyi denk geldik@Dosi
@emreemreu açıyor artık, totem motem de yok, zaten hep yeniliyorduk ama bu kez yendik.Haftalar haftalar sonra konuyu açacağım tuttu, iyi denk geldik@Dosi
Ben yine 0 çektim var beni mahaf etti @DosiGeçen sene son hafta 1 puan ile 4. Olmuştum. Yine öyle olacak gibi
Keşke en başından çok kötü gitseydim de böyle kaderler yaşamasaydım :/
Bu Arda kardeşler beni var hakemleri bana 0 çektirdi
Verdim müzüğü sayın Gs’li dostum…
Kanımı donduruyorsunuz leş herifler...
Yakında bende gelebilirim.Yer açın.Geçen seneki ekip yine toplandık sıralamada yakın yakına. @MEnes @xdragxx @Dosi
Yalnız @The_Erinch ve @MasacRE'yi kaçırdık aradan.
Açıyor fakat tahmin yapmayı ihmal ediyor.@emreemreu açıyor artık, totem motem de yok, zaten hep yeniliyorduk ama bu kez yendik.@Dosi başta uğurlu geliyordu.
Hasan,Hasan kime basan....
Beni yok sayanlar şimdi tekrardan nefesimi enselerinde hissetmişlerdir umarım...26. Haftanın sonuna geldik. @Araf ve @MEnes haftanın birincisi olurken 5 basamak birden yükseldiler. @MasacRE ve @The_Erinch arasındaki çekişme aynı şekilde devam etti. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 115156
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Asla... Bizim yolumuz uzun ve meşakkatli... Daha çoook işimiz var...@MEnes kardeşim bırak peşimi, ne güzel birinciydim.Nazar değdirdiniz bak öve öve.Haftaya kesin dibe vururum.
Eee her düşüşün bir çıkışı vardır. Çok dibe vurduk geçmiş haftalarda böyle bir atak gerekiyordu ve oldu...Fenerbahçe galibiyeti yaktı, Galatasaray galibiyeti kurtardı. Ne biçim hafta oldu.
@Tolstoyevski'den korkarken bir @Araf ve @MEnes geçti yanımızdan.
İki kan dondurucu hain neler söylemiş arkamızdan... Ama sizi de anlıyorum, ben de olsam ben de aynısını yapardım haindaşlarım...
Keçi konusunda linçleniyoruz. Help me !..Beni yok sayanlar şimdi tekrardan nefesimi enselerinde hissetmişlerdir umarım...
Asla... Bizim yolumuz uzun ve meşakkatli... Daha çoook işimiz var...
Eee her düşüşün bir çıkışı vardır. Çok dibe vurduk geçmiş haftalarda böyle bir atak gerekiyordu ve oldu...
İki kan dondurucu hain neler söylemiş arkamızdan... Ama sizi de anlıyorum, ben de olsam ben de aynısını yapardım haindaşlarım...
UMRUMDA DEĞİL... Cevap vermeye değmez...Keçi konusunda linçleniyoruz. Help me !..
Edit etmek pişmanlık oluyor benim için demiştim @Yakamoz-AsiKahretsin feci darbe aldık 😡 @Dosi başta olmak üzere herkes 2-1 demiş 😡😡😡😡
Kahretsin feci darbe aldık 😡 @Dosi başta olmak üzere herkes 2-1 demiş 😡😡😡😡
Edit etmek pişmanlık oluyor benim için demiştim @Yakamoz-Asi
Yalnız henüz genel tabloya eklenmemiş puan
😤😤Edit etmek pişmanlık oluyor benim için demiştim @Yakamoz-Asi
Yalnız henüz genel tabloya eklenmemiş puan
Ertelenen maçtan mı bahsediyorsunuz ?😤😤
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com ------
@Dosi tekrar bak tabloya son attığım linkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?