Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

8 puanla idare etmisiz bu hafta.. @Cervantes beni yalniz birakmis bu hafta antrenmanda. :T:

Ben burada canım yoldaşlarım adına zirve mücadelesi verirken hain kütüğün söylediğine bakın hele 😱 @MEnes @Sherlock

Zaten bu hafta ilk maçların tahminini de unuttum bir klasik olarak :T: Böyle böyle şampiyonluktan olacağım bu gidişle...

Uzun süredim yoktum, söylemişler öldü... Ama bu hafta gördük ki kral tekrar geri döndü... Derinden geliyoruz ve diyoruz ki COMEBACK is real...
------

Gerçek hainliği bile özlemişiz... İşte bu beee... :A @Sherlock @Maskeli Fedai
HAİNLİK BİZİM İŞİMİZ.. @bhr: @Sherlock

HATIRLATMA : 21.hafta ve 22.haftada ertelenen müsabakalar yarın Ve Çarşamba günü oynanacaktır.Tahmin yapmayanların dikkatine !

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @eskici @pompy @slhttnmtl
O haftalara geri gidip bakmaya üşeniyorum. Zamanında ne yazmışsam öyle devam etsin :A
Ayrıca teşekkürler. @Tolstoyevski 'yi devre dışı bırakmayı planlıyordum. @Cervantes sonrası bir diğer aday da sen oldun :A

Genelde edit edince pişman oluyorum. O yüzden varsın öyle kalsın. Takımların çoğu değişti ama yinede dokunmamak en iyisi :A
------

O manada demedim ki :A kicktipp ortağım yapmayı kastettim :A etiket edip hatırlattığın için :A
Pire deve yapmakta üstüme yok. :A @Tolstoyevski den bulaştı zaar.
Gönül rahatlığı içinde yapabilirsin. Bu üçlü bambaşka güçlü @Dosi @Tolstoyevski :Z
------

Valla ben değiştirdim. Teşekkürler @12.Adam :D
Rica ederim.Yarın Ve sonraki günkü müsabakaları mı? :A

26. Haftanın sonuna geldik. @Araf ve @MEnes haftanın birincisi olurken 5 basamak birden yükseldiler. @MasacRE ve @The_Erinch arasındaki çekişme aynı şekilde devam etti. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.

IMG_20220221_200744.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai

26. Haftanın sonuna geldik. @Araf ve @MEnes haftanın birincisi olurken 5 basamak birden yükseldiler. @MasacRE ve @The_Erinch arasındaki çekişme aynı şekilde devam etti. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 115156

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
@MEnes kardeşim bırak peşimi, ne güzel birinciydim. :A Nazar değdirdiniz bak öve öve. :A Haftaya kesin dibe vururum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga