Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

@Dosi tehlike çanları benim için :F:F @MasacRE yetmiyor gibi birde İsveçden atak var :A:A:A

@Araf atışına kuvvet dedem :Z:Z
Yok be, baksana @Araf ve @xdragxx hemen burnumuzun dibinde belirmiş. Asıl tehlikeli olan onlar :A ben hep aynı kıvamda ilerlerken onlar birden vitesi arttırmışlar :A bir Fenerbahçeli kazansında kim olursa olsun. O kafafayım :A
Bu arada hepimiz 1-1 demişiz üst taraftakiler. Sen hariç :A

Antep maçı 1-1 hariç bütün skorlarla bitebilir mesela. :A
Erol Cloud çok sürpriz yapabiliyor, şaşırtmaz o skorun olması. :A Tabii bol gollü, iki takımın, özellikle de Adana Demirspor'un kazandığı bir maç da olabilir. :A
@Dosi tehlike çanları benim için :F:F @MasacRE yetmiyor gibi birde İsveçden atak var :A:A:A

@Araf atışına kuvvet dedem :Z:Z
Ben yetişiemem sana, geçer gidersin. Fark atmışsın. :A
Yok be, baksana @Araf ve @xdragxx hemen burnumuzun dibinde belirmiş. Asıl tehlikeli olan onlar :A ben hep aynı kıvamda ilerlerken onlar birden vitesi arttırmışlar :A bir Fenerbahçeli kazansında kim olursa olsun. O kafafayım :A
Ben iki gündür yükselişteyim, düşüşe geçerim. :A Beni rakip olarak saymayın. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@MEnes ile ben küme düşme hattındayız tabii, bizleri görmemen avantaj aslında :A

Siz Galatasaraylı olduğunuz için rakipten saymıyor. :A
Artık GS'yi ne kadar sevmiyorsam otomatikmen Gs'li olanlarada dikkat etmiyorum :A @MEnes @Tolstoyevski
Hatta listeye bakarken @Araf 'dan sonra bazinga gözüme çarpmıştı. Arada 2 Gs'li var halbuki :A

Sanada kızgınım. Unuta unuta geriledin 😡 ama herşey 15 puan almaya bakar. Yine gelirsin yukarılara :A

Artık GS'yi ne kadar sevmiyorsam otomatikmen Gs'li olanlarada dikkat etmiyorum :A @MEnes @Tolstoyevski
Hatta listeye bakarken @Araf 'dan sonra bazinga gözüme çarpmıştı. Arada 2 Gs'li var halbuki :A

Sanada kızgınım. Unuta unuta geriledin 😡 ama herşey 15 puan almaya bakar. Yine gelirsin yukarılara :A
Unutma en yakınların daima GS’li, sizin evdeki dahil:bilmem: :A

O değil de şu Sivas maçını hakem şimdi bitirse keşke. 1-1 biterse büyük darbe yemiş olurum üst sıralarla ama böyle biter Ya da 1-2 biterse büyük vurgun olmuş olur :A

Sessiz sessiz, “görünmeden” yaklaşıyoruz zirveye adım adım… @MEnes

Siz Galatasaraylı olduğunuz için rakipten saymıyor. :A

@emreemreu unutmazsa yukarılara tırmanır. :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
İlk kez bir hafta( kasımpaşa maçı) Fenerbahçe yenilecek dedim... düzeltmeyeceğim bakalım ne olacak çok duygusalım FB ye karşı ya bakalım.

180 ve üstüne çıkacak herkes artık tehlike🙄🙄🙄
------

@emreemreu unutmazsa yukarılara tırmanır. :A
@emreemreu laf yok adam son derece umutlu zirveyi hedef koymuş...hiç belli olmaz:Z

İlk kez bir hafta( kasımpaşa maçı) Fenerbahçe yenilecek dedim... düzeltmeyeceğim bakalım ne olacak çok duygusalım FB ye karşı ya bakalım.

180 ve üstüne çıkacak herkes artık tehlike🙄🙄🙄
------

@emreemreu laf yok adam son derece umutlu zirveyi hedef koymuş...hiç belli olmaz:Z
Artık ilk 10'da bile değilim. Hangi zirve acaba? :A