HAİNLİK BİZİM İŞİMİZ.. @bhr: @SherlockUzun süredim yoktum, söylemişler öldü... Ama bu hafta gördük ki kral tekrar geri döndü... Derinden geliyoruz ve diyoruz ki COMEBACK is real...
------
Gerçek hainliği bile özlemişiz... İşte bu beee... @Sherlock @Maskeli Fedai
O haftalara geri gidip bakmaya üşeniyorum. Zamanında ne yazmışsam öyle devam etsinHATIRLATMA : 21.hafta ve 22.haftada ertelenen müsabakalar yarın Ve Çarşamba günü oynanacaktır.Tahmin yapmayanların dikkatine !
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @eskici @pompy @slhttnmtl
O haftalara geri gidip bakmaya üşeniyorum. Zamanında ne yazmışsam öyle devam etsin
Ayrıca teşekkürler. @Tolstoyevski 'yi devre dışı bırakmayı planlıyordum. @Cervantes sonrası bir diğer aday da sen oldun
Rica ederim. Ayrıca neden ben ? Arada çift puan farkı varken.O haftalara geri gidip bakmaya üşeniyorum. Zamanında ne yazmışsam öyle devam etsin
Ayrıca teşekkürler. @Tolstoyevski 'yi devre dışı bırakmayı planlıyordum. @Cervantes sonrası bir diğer aday da sen oldun
Genelde edit edince pişman oluyorum. O yüzden varsın öyle kalsın. Takımların çoğu değişti ama yinede dokunmamak en iyisiÜşengeç olma bu kadar.
O manada demedim ki kicktipp ortağım yapmayı kastettim etiket edip hatırlattığın içinRica ederim. Ayrıca neden ben ? Arada çift puan farkı varken.
Genelde edit edince pişman oluyorum. O yüzden varsın öyle kalsın. Takımların çoğu değişti ama yinede dokunmamak en iyisi
Pire deve yapmakta üstüme yok. @Tolstoyevski den bulaştı zaar.Genelde edit edince pişman oluyorum. O yüzden varsın öyle kalsın. Takımların çoğu değişti ama yinede dokunmamak en iyisi
------
O manada demedim ki kicktipp ortağım yapmayı kastettim etiket edip hatırlattığın için
Rica ederim.Yarın Ve sonraki günkü müsabakaları mı?Valla ben değiştirdim. Teşekkürler @12.Adam
Pire deve yapmakta üstüme yok. @Tolstoyevski den bulaştı zaar.
Gönül rahatlığı içinde yapabilirsin. Bu üçlü bambaşka güçlü @Dosi @Tolstoyevski
------
Rica ederim.Yarın Ve sonraki günkü müsabakaları mı?
Hayırlısı bakalım.Evet. Gittim değiştirdim.
@MEnes kardeşim bırak peşimi, ne güzel birinciydim. Nazar değdirdiniz bak öve öve. Haftaya kesin dibe vururum.26. Haftanın sonuna geldik. @Araf ve @MEnes haftanın birincisi olurken 5 basamak birden yükseldiler. @MasacRE ve @The_Erinch arasındaki çekişme aynı şekilde devam etti. İlk 4 sıralamasında bir değişiklik olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 115156
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Az kaldı ben de geçeceğim Ama asıl hedef @Dosi , onu geçen kişi dereceyi alır her türlü o yüzden onu geçmeye odaklandımFenerbahçe galibiyeti yaktı, Galatasaray galibiyeti kurtardı. Ne biçim hafta oldu.
@Tolstoyevski'den korkarken bir @Araf ve @MEnes geçti yanımızdan.
Beni de Galatasaray yaktı. Adamlar yenilir yenilir, berabere kalır, şimdi yeneceği tuttu.Fenerbahçe galibiyeti yaktı, Galatasaray galibiyeti kurtardı. Ne biçim hafta oldu.
@Tolstoyevski'den korkarken bir @Araf ve @MEnes geçti yanımızdan.
Haftalar haftalar sonra konuyu açacağım tuttu, iyi denk geldik @DosiBeni de Galatasaray yaktı. Adamlar yenilir yenilir, berabere kalır, şimdi yeneceği tuttu.
Geçen sene son hafta 1 puan ile 4. Olmuştum. Yine öyle olacak gibiGeçen seneki ekip yine toplandık sıralamada yakın yakına. @MEnes @xdragxx @Dosi
Yalnız @The_Erinch ve @MasacRE'yi kaçırdık aradan.
Benim 1 puanımı yaktı ben gomis yine aynı yere attı biz Altay’a güveniyoruz Siz İsmail çipeye güvenmiyorsunuz @TolstoyevskiHaftalar haftalar sonra konuyu açacağım tuttu, iyi denk geldik @Dosi