Pep Guardiola Hikmet vermez bu maçı.Kayserispor'un kalecisi güzel kurtarışlar yaptı.
Böyle bitsin de bu hafta tam puanla tanışayım.
Olur olur, bu da kabulümBöyle bitsin de bu hafta tam puanla tanışayım.
Yedik golü. 🤬Olur olur, bu da kabulümyakın rakipler puan almıyor sonuçta
Bari 2 puan al sen. Bak 3 puana yakınım ama sen puan al isterimYedik golü. 🤬
@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣Bari 2 puan al sen. Bak 3 puana yakınım ama sen puan al isterim
------
3 puanı kapan @The_Erinch oldu
@MasacRE ile çok çekişmeli gidiyorlar
9 maç üst üste 0 puan almasaydım herşey çok farklı olabilirdi@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣
Nedir bu şanssızlığımKayserispor'un kalecisi güzel kurtarışlar yaptı.
Geçen hafta ilk 2 maç 4 puan alıp sonra eli boş döndümsonrasında 9 maç 0 çekip 2 maç 6 puan almak ilaç gibi geldişu +10 görmek istiyorum artık. @MasacRE ile GS maçını bile aynı tahmin etmişiz. Bakalım yine puan alacakmıyız
Dosi hanım durumu çaktırmayacağız dememiş miydik. Neden gidip 5 tane birden aynı skoru yazdın benimle
Benden kurtulamazsın abi, unut sen onu@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣
Öyle demiştik ama başlarda tam iletişim kuramamışızDosi hanım durumu çaktırmayacağız dememiş miydik. Neden gidip 5 tane birden aynı skoru yazdın benimle
Bu arada takımımın ciğerini bildiğimden Gs maçlarından puan alırdım hep ama kendi sahamızda Kayseri'yi yenemeyecek kadar rezil olacağımızı da düşünmemiştim
Benden kurtulamazsın abi, unut sen onu
İyi ki kandırmışım, beni geçmene izin veremezdim üzgünümÖyle demiştik ama başlarda tam iletişim kuramamışızAlanyaspor'a 2-2 yazacaktım, sende onu ben yazdım değiş deyip kandırmışsın beni
Ukrayna ligi Türkiye’de oynanırmı @TolstoyevskiYarın kalan Son iki maç, dört beş kişinin hafta birincisi olma ihtimali var @Dosi dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?