Pep Guardiola Hikmet vermez bu maçı. @MEnes @TolstoyevskiKayserispor'un kalecisi güzel kurtarışlar yaptı.
1-1 bitmesin, yoksa @The_Erinch 3 puan alır ya böyle bitsin, yada Kayserispor bir gol daha atsınPep Guardiola Hikmet vermez bu maçı. @MEnes @Tolstoyevski
Böyle bitsin de bu hafta tam puanla tanışayım.1-1 bitmesin, yoksa @The_Erinch 3 puan alır ya böyle bitsin, yada Kayserispor bir gol daha atsın
Olur olur, bu da kabulüm yakın rakipler puan almıyor sonuçtaBöyle bitsin de bu hafta tam puanla tanışayım.
Yedik golü. 🤬Olur olur, bu da kabulüm yakın rakipler puan almıyor sonuçta
Bari 2 puan al sen. Bak 3 puana yakınım ama sen puan al isterimYedik golü. 🤬
@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣Bari 2 puan al sen. Bak 3 puana yakınım ama sen puan al isterim
------
3 puanı kapan @The_Erinch oldu
@MasacRE ile çok çekişmeli gidiyorlar
9 maç üst üste 0 puan almasaydım herşey çok farklı olabilirdi kısmet artık. 3. Olayım yeter (hasanca'yı saymıyorum)@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣
Nedir bu şanssızlığımKayserispor'un kalecisi güzel kurtarışlar yaptı.
Geçen hafta ilk 2 maç 4 puan alıp sonra eli boş döndüm sonrasında 9 maç 0 çekip 2 maç 6 puan almak ilaç gibi geldi şu +10 görmek istiyorum artık. @MasacRE ile GS maçını bile aynı tahmin etmişiz. Bakalım yine puan alacakmıyız
Dosi hanım durumu çaktırmayacağız dememiş miydik. Neden gidip 5 tane birden aynı skoru yazdın benimle
Benden kurtulamazsın abi, unut sen onu@MasacRE Zaten hayalet Casperla uğraşıyorum ki arkamda birde senle cebelleşiyorum 🤣🤣🤣
Öyle demiştik ama başlarda tam iletişim kuramamışız Alanyaspor'a 2-2 yazacaktım, sende onu ben yazdım değiş deyip kandırmışsın beniDosi hanım durumu çaktırmayacağız dememiş miydik. Neden gidip 5 tane birden aynı skoru yazdın benimle
Bu arada takımımın ciğerini bildiğimden Gs maçlarından puan alırdım hep ama kendi sahamızda Kayseri'yi yenemeyecek kadar rezil olacağımızı da düşünmemiştim
Benden kurtulamazsın abi, unut sen onu
İyi ki kandırmışım, beni geçmene izin veremezdim üzgünümÖyle demiştik ama başlarda tam iletişim kuramamışız Alanyaspor'a 2-2 yazacaktım, sende onu ben yazdım değiş deyip kandırmışsın beni
Ukrayna ligi Türkiye’de oynanırmı @TolstoyevskiYarın kalan Son iki maç, dört beş kişinin hafta birincisi olma ihtimali var @Dosi dahil