Herkesin derdi benCanım yoldaşım benim.... Ben de yukarılara çıkacağım hedefim bu... En azından @Dosi yi geçeceğim...
Senle evet savaşımız daha büyük
Herkesin derdi benCanım yoldaşım benim.... Ben de yukarılara çıkacağım hedefim bu... En azından @Dosi yi geçeceğim...
@MEnes e karşı kılıcın keskin olsun.Herkesin derdi ben
Senle evet savaşımız daha büyükbakalım hangimiz kazanacağızşuan @Maskeli Fedai bir adım gerinde hedefim olaraksana daha fazla bilenmiş sayılırım yani
ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten@bazinga
Etiket isteriz..Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı
Bu saatten sonra dönmez.
------
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun
1. Sen olacaksan gerek yokEtiket isteriz..
O kadar tahmin yapıyoruz bunu hak ediyorum..1. Sen olacaksan gerek yok
Yakında söküp alacağım şuankini senden
Aynen, bir tek sen hakediyorsunO kadar tahmin yapıyoruz bunu hak ediyorum..
ASLA..
Polat Alemdar modunu açarım..Aynen, bir tek sen hakediyorsun
GÖRECEĞİZ...
@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artıkPolat Alemdar modunu açarım..
YAPMA..@bazinga 12 Ekim tarihinde 3 ayı geçmiş. Sana zahmet arkadaştan etiketi alalım artık
hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir
Dosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski
@Tolstoyevski mi 😱 senden başka onu sizden sayan yok amaDosi hanımın bu sözleri karşısında paramparça oldum... Bu etkinliği bizden biri kazanmalı dostlar... @MEnes @Tolstoyevski
@Sherlock u ekleyemiyoruz buraya. Üşengeç herif, girip iki tahmin bile yapmıyor çünkü
@Tolstoyevski nin de kazanmasını istememişsin. O da şimdi paramparça olduğuna göre demek ki bizden biridir@Tolstoyevski mi 😱 senden başka onu sizden sayan yok ama
Maskeli zirve görünce havalandı, neler demediki. O lafları ederken ben 20'lerde idim. Şimdi ensesindeyim
Geçen sene şampiyon oldu diye yazdım onu@Tolstoyevski nin de kazanmasını istememişsin. O da şimdi paramparça olduğuna göre demek ki bizden biridir
Peki benim şampiyon olmam neden istenmiyor Dosi hanım...Geçen sene şampiyon oldu diye yazdım onu
Sen arada kaynadın diyelimPeki benim şampiyon olmam neden istenmiyor Dosi hanım...
@MEnes @Maskeli Fedai sizin yüzünüzden Dosi hanım bana da cephe aldı...Sen arada kaynadın diyelim
Maskeli hava attığı için, MEnes'te 1 puan ile etiketi elimden aldı diye
Senin şampiyonluk ile Maskeli kendine pay biçer. O yüzden sende geride dur
Takım ruhu olmak bunu gerektirir@MEnes @Maskeli Fedai sizin yüzünüzden Dosi hanım bana da cephe aldı...
Biz takım değiliz. Ben tanımıyorum o insanları...Takım ruhu olmak bunu gerektirir
Gönlümdeki şampiyon adayı sensinBiz takım değiliz. Ben tanımıyorum o insanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?