Ne kural hatası reis yavGiresun hakem
Istanbulspor Hakem
Kural hatasi
17 puan çalmak ne fenerbahceden
Ne kural hatası reis yavGiresun hakem
Istanbulspor Hakem
Kural hatasi
17 puan çalmak ne fenerbahceden
Bein sport söyledi giresunun attigi gol ofsayt kural degismisNe kural hatası reis yavLig'de puan kaybı yaşadığınız takımlar kolay kolay maç kazanamıyo Lig'de bu takımlara bu kadar puan bırakıp şampiyonluk mu bekliyosunuz cidden..
Yerimden memnunum, ne ileri ne geri 😃🤭😃🤭😃Bu haftayı da iyi kapattıkZamanında @12.Adam ile uğraşmasak şampiyon olacaktık resmen. Fark 28 oldu. Bir insan nasıl ilk 5'e giremez ki
@Yakamoz-Asi bacımız bile girdi tebrik ederiz kendisini
@ArdaGülerde ciddi düşüş var. Bazinga 2.lik mücadele veriyor. @MasacRE 2 hafta oynamasa da şampiyonluğu kesin
@The_Erinch öyle bir sıradasın ki ne arkaya gidersin ne öne
Ekli dosyayı görüntüle 121234
Yok ya neresi kesin. Nefesini ensemde hissediyorum resmen. 9 puan dediğin nedir ki. En ufak bir gevşemede geçersin beni. O yüzden gelmem ben bu oyunlaraBu haftayı da iyi kapattıkZamanında @12.Adam ile uğraşmasak şampiyon olacaktık resmen. Fark 28 oldu. Bir insan nasıl ilk 5'e giremez ki
@Yakamoz-Asi bacımız bile girdi tebrik ederiz kendisini
@ArdaGülerde ciddi düşüş var. Bazinga 2.lik mücadele veriyor. @MasacRE 2 hafta oynamasa da şampiyonluğu kesin
@The_Erinch öyle bir sıradasın ki ne arkaya gidersin ne öne
Ekli dosyayı görüntüle 121234
Beni yedi bitirdi, şimdi sana sıra geldi.Yok ya neresi kesin. Nefesini ensemde hissediyorum resmen. 9 puan dediğin nedir ki. En ufak bir gevşemede geçersin beni. O yüzden gelmem ben bu oyunlara![]()
Üstadım seni geçmem şuna benzer: Eğer Adana Demirspor kalan tüm maçlarını alır da diğer öndeki 3 takım tüm maçlarını kaybederse olacağı şampiyonluk ne kadar imkansızsa bu da öyle. Ha benim avantajım öncelerden 20 puan farkı eritip 9'a düşürmem oldu. Ya da şu örneği verebiliriz. Eğer @12.Adam suya yazı yazabilirse, güneşi elle tutabilirse, bu turnuvada 6. olabilirse işte o zaman ben seni geçerimYok ya neresi kesin. Nefesini ensemde hissediyorum resmen. 9 puan dediğin nedir ki. En ufak bir gevşemede geçersin beni. O yüzden gelmem ben bu oyunlara![]()
Tmm ulan,Sen kaşındın.Üstadım seni geçmem şuna benzer: Eğer Adana Demirspor kalan tüm maçlarını alır da diğer öndeki 3 takım tüm maçlarını kaybederse olacağı şampiyonluk ne kadar imkansızsa bu da öyle. Ha benim avantajım öncelerden 20 puan farkı eritip 9'a düşürmem oldu. Ya da şu örneği verebiliriz. Eğer @12.Adam suya yazı yazabilirse, güneşi elle tutabilirse, bu turnuvada 6. olabilirse işte o zaman ben seni geçerim![]()
![]()
Senin durumunun Adana Demirspor ile alakası bile yok. Beşiktaş ile bağdaştırsan kendini hadi belki derim de onların şampiyonluk ihtimalinden de fazla senin şampiyon olma şansınÜstadım seni geçmem şuna benzer: Eğer Adana Demirspor kalan tüm maçlarını alır da diğer öndeki 3 takım tüm maçlarını kaybederse olacağı şampiyonluk ne kadar imkansızsa bu da öyle. Ha benim avantajım öncelerden 20 puan farkı eritip 9'a düşürmem oldu. Ya da şu örneği verebiliriz. Eğer @12.Adam suya yazı yazabilirse, güneşi elle tutabilirse, bu turnuvada 6. olabilirse işte o zaman ben seni geçerim![]()
![]()
Tescil edilmemeli super lig saibeliEkli dosyayı görüntüle 121376
35.Haftanın Panoraması.
Geçtiğimiz Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen hafta olduğu gibi bu @Yakamoz-Asi oldu.Üstelik haftalık puanını da arttırmayı da başardı.(10)Kendisi müthiş bir yükselişe geçerek etiket almayı hakettiğini gösterdi.
Haftanın çakılan ismi @hasanca oldu.
@MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @hasanca @ardagüler @The_Erinch @gsdikel @12.Adam @Angelica @MEnes @emreemreu
@Yakamoz-Asi sen nereden çıktın beEkli dosyayı görüntüle 121376
35.Haftanın Panoraması.
Geçtiğimiz Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen hafta olduğu gibi bu @Yakamoz-Asi oldu.Üstelik haftalık puanını da arttırmayı da başardı.(10)Kendisi müthiş bir yükselişe geçerek etiket almayı hakettiğini gösterdi.
Haftanın çakılan ismi @hasanca oldu.
@MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @hasanca @ardagüler @The_Erinch @gsdikel @12.Adam @Angelica @MEnes @emreemreu
Ligi Bitirtmeyiz spor fanlari Sampiyon olmasin
garanti etmissin artik. kac mac kaldiki?
Oh olsun sana.
Ulan sözde benim sezonum olacaktı.Resmen yerimizde saydık be kardeşim.garanti etmissin artik. kac mac kaldiki?
@Yakamoz-Asi tebrik ederim, @bazinga ile 2.lik etiketi icin kaisacaksiniz. Rekabet iyitabi iddilai olan @hasanca sizi saf disi etmezse
![]()
ben olsaydim yine üst siralarda olurdum kesinOh olsun sana.@Yakamoz-Asi dede survivor daki Özgür dede gibi
Ulan sözde benim sezonum olacaktı.Resmen yerimizde saydık be kardeşim.![]()
Sen zaten listedesinde kim olduğunu bilmiyorum.ben olsaydim yine üst siralarda olurdum kesin![]()