Tırrım, tırrım.Hayırlı uğurlu olsun.Tek rakibim var o da Thy diye katıldık bakim 😀
Eyvallah reis yav 😀Tırrım, tırrım.Hayırlı uğurlu olsun.
Bizde ligi hakemler belirliyorAlanyaspor - Ümraniyespor maçı ne maçtı ama yav 😀 Maçın hakkı beraberlikti ama Alanyaspor 1-0 kazandı..
Gen geldi bizim kiBu haftayı da kazasız atlattık gibi. İlk 3 içinde sezonu kapatırsak geleneği sürdürmüş olacağız nasipse 😀 Ama @12.Adam sana attığım bu fark en az 2-3 yıl karşına çıkacaktır
Benim hakemlerle çalinan 15 puanim ne olacakBu haftayı da kazasız atlattık gibi. İlk 3 içinde sezonu kapatırsak geleneği sürdürmüş olacağız nasipse 😀 Ama @12.Adam sana attığım bu fark en az 2-3 yıl karşına çıkacaktır
Bu haftayı da kazasız atlattık gibi. İlk 3 içinde sezonu kapatırsak geleneği sürdürmüş olacağız nasipse 😀 Ama @12.Adam sana attığım bu fark en az 2-3 yıl karşına çıkacaktır
Tavuk foku gibi sarıyor.Gen geldi bizim ki
biri Allah rızası için bu arkadaşın kaybettiği puanları versin 😀 Benim puanlarımı da verebilirsiniz nasıl olsa @12.Adam ı bozguna uğrattıkBenim hakemlerle çalinan 15 puanim ne olacak
Lan bırak şunu bir sever , on döver.
ben mi kuru iftiraLan bırak şunu bir sever , on döver.
Giresun hakembiri Allah rızası için bu arkadaşın kaybettiği puanları versin 😀 Benim puanlarımı da verebilirsiniz nasıl olsa @12.Adam ı bozguna uğrattık
Kural hatasi7 maçın 6 tanesini bildik 😀 Yeni sezona iddialı girecem gibi ben yav 😀