yok ben bu ligde yokum.Olsam üstlerde olurdum. Ben Dünya Kupasinda vardimSen zaten listedesinde kim olduğunu bilmiyorum. Ahtapot Paul modunu açtığın an @MasacRE yi yok etmen içten bile değil.
yok ben bu ligde yokum.Olsam üstlerde olurdum. Ben Dünya Kupasinda vardimSen zaten listedesinde kim olduğunu bilmiyorum. Ahtapot Paul modunu açtığın an @MasacRE yi yok etmen içten bile değil.
İnanasım gelmiyor.yok ben bu ligde yokum.Olsam üstlerde olurdum. Ben Dünya Kupasinda vardim
ilk 5'te yoksam dogruyu konusuyorumdur. Ben zirvelere aliskinimİnanasım gelmiyor.
Süper lig tescil edilmeyebilir beşiktaş dava açacak @Dosiilk 5'te yoksam dogruyu konusuyorumdur. Ben zirvelere aliskinim
Uefa'nın bu gibi konularda tavrı net.Daha önce de bazı Ligler'de oynamayan takımlara bu kural uygulanmış.Lig'de de daha öncesinde kurallar böyle işlenmiş.En fazla şampiyon kim olursa olsun ona laf atmış olurlar..Süper lig tescil edilmeyebilir beşiktaş dava açacak @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 121376
35.Haftanın Panoraması.
Geçtiğimiz Haftanın en yüksek puan toplayanı geçen hafta olduğu gibi bu @Yakamoz-Asi oldu.Üstelik haftalık puanını da arttırmayı da başardı.(10)Kendisi müthiş bir yükselişe geçerek etiket almayı hakettiğini gösterdi.
Haftanın çakılan ismi @hasanca oldu.
@MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @hasanca @ardagüler @The_Erinch @gsdikel @12.Adam @Angelica @MEnes @emreemreu
@Yakamoz-Asi sen nereden çıktın be 😱 Ya bize bir rahat yok mu şu yarışmada arkadaş
garanti etmissin artik. kac mac kaldiki?
@Yakamoz-Asi tebrik ederim, @bazinga ile 2.lik etiketi icin kaisacaksiniz. Rekabet iyi tabi iddilai olan @hasanca sizi saf disi etmezse
Oh olsun sana. @Yakamoz-Asi dede survivor daki Özgür dede gibi
Ulan sözde benim sezonum olacaktı.Resmen yerimizde saydık be kardeşim.
UEFA bizim ligi incelerse a normal olaylar yasandi bu olaylar kicktippide etkilediUefa'nın bu gibi konularda tavrı net.Daha önce de bazı Ligler'de oynamayan takımlara bu kural uygulanmış.Lig'de de daha öncesinde kurallar böyle işlenmiş.En fazla şampiyon kim olursa olsun ona laf atmış olurlar..
3.lük etiketide var ne yap ne et artık düşme oradan2. lik etiketi de mi vardi
hasanca'nin ah'lari bunlar
3.lük etiketide var ne yap ne et artık düşme oradan
Kendileri Şom ağızlıdır.2 haftadir harika gidiyorum
Valla ne yalan söyliyeyim bende bilmiyorum nasil oldu
2. lik etiketi de mi vardi
hasanca'nin ah'lari bunlar
Zehirli oku attın artık tepetaklak olur.3.lük etiketide var ne yap ne et artık düşme oradan
OlmazsınBenim hayattaki sansim ile ben 4. olurum
O konuda admin şansız oluyor o alır şansızlığı senden (yok yok ikinizde alacaksınız etiket )Benim hayattaki sansim ile ben 4. olurum
Penaltıların kaç tanesi doğru desem bu muhabbet uzar giderUEFA bizim ligi incelerse a normal olaylar yasandi bu olaylar kicktippide etkiledi
Ofsaytimsi
Kural hatalari @Yakamoz-Asi
@taksicigazlabiraz1905
Whatsapptan gelen emir varPenaltıların kaç tanesi doğru desem bu muhabbet uzar gider
Avrupadaysan maçları daha ucuza da izleyebilirsin reis.Aklıma direk gelen Sport Tv Portekiz kanalında da Süper Lig ve Avrupa maçları var.Aylık 8 euro.Senin olduğun ülkeden izlenebilir belki de.1 araştırmak gerek.Whatsapptan gelen emir var
Bana 120 euroya patlayacak loi tv
Irlanda takimlari Ile eslesince avrupa konferans liginde irlanda yayinliyor Türk kanallari yayinlayamiyor @taksicigazlabiraz1905
Izlenmiyor Loi tv disinda irlandada izlenmiyorsunAvrupadaysan maçları daha ucuza da izleyebilirsin reis.Aklıma direk gelen Sport Tv Portekiz kanalında da Süper Lig ve Avrupa maçları var.Aylık 8 euro.Senin olduğun ülkeden izlenebilir belki de.1 araştırmak gerek.
Ulan masa benim sen kim oluyorsun?@Yakamoz-Asi yi tebrik ederim. 2 haftadır sürpriz çıkışlar yaptı. Ben bu hafta ya erro ya merro dedim hepsini 1-1 dedim. 3 tane tutsaydı belki kalan 2 haftada 1.lik için %10luk şans olacaktı ama tutmadı. O nedenle @Yakamoz-Asi ve @bazinga beni geçmiş oldu. Demek ki kumar oynamak bana göre değilmiş, aşka yönelmem lazım 😀 Gerçi @12.Adam bu hakirikim karşısında bile benden çok puan alamadı, bu adamı listeden çıkaralım bence
Bir ligde yine iki sampiyon olacakUlan masa benim sen kim oluyorsun?
Ben Hasan geliyorum Masayı devirmek için geliyorumUlan masa benim sen kim oluyorsun?
Politik mesaj vermeyi bırak.Başını belaya sokacaksın.Ben Hasan geliyorum Masayı devirmek için geliyorum