Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Saygideger Sayin Süper Moderatörüm @Dosi hanim efendicigim sucumuz nedir
anlamadim birsey
sakin kafa ile tekrar okurum sonradan

Konunun önceki mesajlarını oku anlarsın.

Reactions: Dosi
Konunun önceki mesajlarını oku anlarsın.

Karışık yazmışsın onu demek istedim. Ayrıca şu an iş yerindeyim. Molam var.
Biraz zaman geçsin, belki kendiliğinden düzelir. Daha öncede dediğim gibi Ramazan ayında vaktim bol olur. O zamana detaylı bakarım

Reactions: 12.Adam
Yoo gayet anlaşılır şekilde yazdım.
Eve geçince gene bir bak.

Reactions: Dosi

HAFTANIN PANORAMASI
Kicktipp'te ligin 24.haftası geride kaldı.Hafta çok bereketli geçti.Puanlar havalarda uçtu.Haftanın birincisi 15 puanla @Yakamoz-Asi , ikincileri 13 'er toplayan ben ve @hasanca, üçüncüleri @ardagüler , @MEnes oldu.Kendilerini Tebrik ediyorum.

ŞAMPİYONLUK HATTI
Zirvede büyük çıkış yakalayan sayın admin @bazinga vites artırarak en büyük rakibi olan lider @MasacRE ile olan farkı 3 e düşürdü.Son şampiyon @MasacRE cepten yemeye devam ediyor.
@hasanca 1 puan farkla üçüncülüğü geri aldı. ArdaGüler dördüncülüğe gerilerken , @Yakamoz-Asi beşinci sıradaki yerini korudu.Bende bu kez makus talihimi sonunda kırıp yedinci basamaktan öteye geçmedi başardım.

Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.Tahminlerinizi ihmal etmeyin.

@MasacRE @bazinga @hasanca @ardagüler , @Yakamoz-Asi , @12.Adam , @The_Erinch , @Angelica , @batuhankaralar , @MEnes , @Gerekli24 , @emreemreu

@Dosi

Hükmen maçlardan alınan puanları hesaplamadan konuşmuşsun
Tamam ben iyi bir hafta geçirmedim ama en yakın rakibim @bazinga nın hükmen maçlardan aldığı 6 puan silinince benden de kötü bir performans sergilediği ortaya çıkıyor

Yanılıyorsun hesapladım

Reactions: MasacRE
Ben en azından hükmen maçların skorunu bilmişim.

Reactions: MasacRE
Arkadaşlar oynanmayan maçlar geri geldi sanırım. Ben oynadım oldu diye biliyorum. Yoksa 3.lük olmazdı. @12.Adam a 8 puan, @The_Erinch ise 16 puan fark atmışım. Nerden nereye
Ama şu an 3.lük en çekişmeli gibi duruyor. @bazinga ile 9 olan fark 5'e düştü
Geçen sene olsa geçerdik de artık yaşlandık hisler zayıfladı 😎