- Reaksiyon puanı
- 35,196
- Puanı
- 1,060
@Yakamoz-Asi sen geçersin acele etme. Şu sıralar konsantremi yitirdim, 5 kitap yazdığım için zihnimi toparlayamıyorumBen @hasanca 'yi gecemiyorum, bari sen gec beni de sen ugras azicik![]()
hadi sen biraz tatlı oyla@Yakamoz-Asi sen geçersin acele etme. Şu sıralar konsantremi yitirdim, 5 kitap yazdığım için zihnimi toparlayamıyorumAma @12.Adam beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysa onun üzerine ne hayallerimi vardı. Nisana kadar öne geçecekti ben de arkadan tur bindirecektim yıktı hayallerimi zalımın oğlu
Hatta @The_Erinch vardı ama o da mazi oldu şimdi ikisi birbirini yiyor
Hiç olmazsa nisana kadar sen beni geç de bir amacım olsun yoksa bu ikisinden ümidim kalmadı
![]()
Fenerbahcenin Facebook sayfasindan uzak dur @Sherlock
Nazar degdirecek @12.AdamNeden uzak dursun ?
Sherlock diye isim yakaladimSayfada olduğunu nereden anladın ?
Vaktim olunca yapiyorum
@MasacRE , @bazinga , @ardagüler, @hasanca ,@Yakamoz-Asi , @12.Adam , @The_Erinch , @MEnes ,@batuhankaralar , @Angelica , @gsdikel, @emreemreu , @Gerekli24 , @Keith Long
Hatay ve Antep ligden çekildiği için hükmen mağlup sayılıyor.Herkes aynı skoru yazarken sen neden inatla farklı sonuç yazıyorsun? Bir de buradan bak.Düşmüşüm niden acabaa![]()
Hatay ve Antep ligden çekildiği için hükmen mağlup sayılıyor.Herkes aynı skoru yazarken sen neden inatla farklı sonuç yazıyorsun? Bir de buradan bak.![]()
Niye ? Sana diyorum değiştir diye.İyi de bende hep aynı yazıyorum 2 1 falan diye![]()