- Reaksiyon puanı
- 32,601
- Puanı
- 1,060
@Yakamoz-Asi sen geçersin acele etme. Şu sıralar konsantremi yitirdim, 5 kitap yazdığım için zihnimi toparlayamıyorum Ama @12.Adam beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysa onun üzerine ne hayallerimi vardı. Nisana kadar öne geçecekti ben de arkadan tur bindirecektim yıktı hayallerimi zalımın oğlu Hatta @The_Erinch vardı ama o da mazi oldu şimdi ikisi birbirini yiyor Hiç olmazsa nisana kadar sen beni geç de bir amacım olsun yoksa bu ikisinden ümidim kalmadıBen @hasanca 'yi gecemiyorum, bari sen gec beni de sen ugras azicik
hadi sen biraz tatlı oyla@Yakamoz-Asi sen geçersin acele etme. Şu sıralar konsantremi yitirdim, 5 kitap yazdığım için zihnimi toparlayamıyorum Ama @12.Adam beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysa onun üzerine ne hayallerimi vardı. Nisana kadar öne geçecekti ben de arkadan tur bindirecektim yıktı hayallerimi zalımın oğlu Hatta @The_Erinch vardı ama o da mazi oldu şimdi ikisi birbirini yiyor Hiç olmazsa nisana kadar sen beni geç de bir amacım olsun yoksa bu ikisinden ümidim kalmadı
Fenerbahcenin Facebook sayfasindan uzak dur @Sherlock
Nazar degdirecek @12.AdamNeden uzak dursun ?
Sherlock diye isim yakaladimSayfada olduğunu nereden anladın ?
Vaktim olunca yapiyorum
@MasacRE , @bazinga , @ardagüler, @hasanca ,@Yakamoz-Asi , @12.Adam , @The_Erinch , @MEnes ,@batuhankaralar , @Angelica , @gsdikel, @emreemreu , @Gerekli24 , @Keith Long
Hatay ve Antep ligden çekildiği için hükmen mağlup sayılıyor.Herkes aynı skoru yazarken sen neden inatla farklı sonuç yazıyorsun? Bir de buradan bak.Düşmüşüm niden acabaa
Hatay ve Antep ligden çekildiği için hükmen mağlup sayılıyor.Herkes aynı skoru yazarken sen neden inatla farklı sonuç yazıyorsun? Bir de buradan bak.
Niye ? Sana diyorum değiştir diye.İyi de bende hep aynı yazıyorum 2 1 falan diye
Niye ? Sana diyorum değiştir diye.