Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Kicktipp e göre 25 ama ligteki maç haftasına göre 24.haftada bay maçlardan tam puan alanlar ;
Ben :A , @bazinga , @ardagüler, @Yakamoz-Asi , @hasanca , @batuhankaralar, @MEnes

Kicktipp 26, ligdeki maç haftası 25.haftada bay maçlardan tam puan alanlar :
@ardagüler, @hasanca , @Yakamoz-Asi , @batuhankaralar , ben :A

Kicktipp 27 , ligin 26.haftasında bay müsabakalardan tam puan toplayanlar :
@ardagüler, @hasanca , @Yakamoz-Asi , @batuhankaralar , gene ben :A

Kicktipp 28 , ligin 27 " " " " " " :
ardagüler, @Yakamoz-Asi , @batuhankaralar , :A

Kicktipp 29 , ligin 28 : @ardagüler , @Yakamoz-Asi , ben :A

Kicktipp 30 , ligin 29 : Ardagüler, @Yakamoz-Asi , konu sahibi :A

Kicktipp 31, ligin 30: Ardagüler , konu sahibi :A

@Dosi

Saygideger Sayin Süper Moderatörüm @Dosi hanim efendicigim sucumuz nedir :bhr:
anlamadim birsey :A sakin kafa ile tekrar okurum sonradan :A

Biz o kısma dokunamayız ama Kicktipp otomatikman düzenleme yapmazsa, o maçlarda şimdiden puan alanları @12.Adam not etsin. Lig bitince puanları düşürürüz ve sıralamada değişiklik olursa ona göre etiketler verilir.
Her hafta SS alındığı için o puanları sonradan çıkarmasıda kolay olacaktır.
------

Şimdi üstten baktımda, galiba 23.hafta baz alınacak. Son 2 haftanın puanları çıkarılır.
Konunun önceki mesajlarını oku anlarsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konunun önceki mesajlarını oku anlarsın. :A

Karışık yazmışsın onu demek istedim. Ayrıca şu an iş yerindeyim. Molam var.
Biraz zaman geçsin, belki kendiliğinden düzelir. Daha öncede dediğim gibi Ramazan ayında vaktim bol olur. O zamana detaylı bakarım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Karışık yazmışsın onu demek istedim. Ayrıca şu an iş yerindeyim. Molam var.
Biraz zaman geçsin, belki kendiliğinden düzelir. Daha öncede dediğim gibi Ramazan ayında vaktim bol olur. O zamana detaylı bakarım :A
Yoo gayet anlaşılır şekilde yazdım. :A Eve geçince gene bir bak.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
IMG_0372.jpg

HAFTANIN PANORAMASI
Kicktipp'te ligin 24.haftası geride kaldı.Hafta çok bereketli geçti.Puanlar havalarda uçtu.Haftanın birincisi 15 puanla @Yakamoz-Asi , ikincileri 13 'er toplayan ben ve @hasanca, üçüncüleri @ardagüler , @MEnes oldu.Kendilerini Tebrik ediyorum. :Z
ŞAMPİYONLUK HATTI
Zirvede büyük çıkış yakalayan sayın admin @bazinga vites artırarak en büyük rakibi olan lider @MasacRE ile olan farkı 3 e düşürdü.Son şampiyon @MasacRE cepten yemeye devam ediyor. :A @hasanca 1 puan farkla üçüncülüğü geri aldı. ArdaGüler dördüncülüğe gerilerken , @Yakamoz-Asi beşinci sıradaki yerini korudu.Bende bu kez makus talihimi sonunda kırıp yedinci basamaktan öteye geçmedi başardım. :A
Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.Tahminlerinizi ihmal etmeyin.

@MasacRE @bazinga @hasanca @ardagüler , @Yakamoz-Asi , @12.Adam , @The_Erinch , @Angelica , @batuhankaralar , @MEnes , @Gerekli24 , @emreemreu

@Dosi :A

Ekli dosyayı görüntüle 120460

HAFTANIN PANORAMASI
Kicktipp'te ligin 24.haftası geride kaldı.Hafta çok bereketli geçti.Puanlar havalarda uçtu.Haftanın birincisi 15 puanla @Yakamoz-Asi , ikincileri 13 'er toplayan ben ve @hasanca, üçüncüleri @ardagüler , @MEnes oldu.Kendilerini Tebrik ediyorum. :Z
ŞAMPİYONLUK HATTI
Zirvede büyük çıkış yakalayan sayın admin @bazinga vites artırarak en büyük rakibi olan lider @MasacRE ile olan farkı 3 e düşürdü.Son şampiyon @MasacRE cepten yemeye devam ediyor. :A @hasanca 1 puan farkla üçüncülüğü geri aldı. ArdaGüler dördüncülüğe gerilerken , @Yakamoz-Asi beşinci sıradaki yerini korudu.Bende bu kez makus talihimi sonunda kırıp yedinci basamaktan öteye geçmedi başardım. :A
Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.Tahminlerinizi ihmal etmeyin.

@MasacRE @bazinga @hasanca @ardagüler , @Yakamoz-Asi , @12.Adam , @The_Erinch , @Angelica , @batuhankaralar , @MEnes , @Gerekli24 , @emreemreu

@Dosi :A
Hükmen maçlardan alınan puanları hesaplamadan konuşmuşsun :A Tamam ben iyi bir hafta geçirmedim ama en yakın rakibim @bazinga nın hükmen maçlardan aldığı 6 puan silinince benden de kötü bir performans sergilediği ortaya çıkıyor :A

Hükmen maçlardan alınan puanları hesaplamadan konuşmuşsun :A Tamam ben iyi bir hafta geçirmedim ama en yakın rakibim @bazinga nın hükmen maçlardan aldığı 6 puan silinince benden de kötü bir performans sergilediği ortaya çıkıyor :A
Ben en azından hükmen maçların skorunu bilmişim. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Arkadaşlar oynanmayan maçlar geri geldi sanırım. Ben oynadım oldu diye biliyorum. Yoksa 3.lük olmazdı. @12.Adam a 8 puan, @The_Erinch ise 16 puan fark atmışım. Nerden nereye :A Ama şu an 3.lük en çekişmeli gibi duruyor. @bazinga ile 9 olan fark 5'e düştü :) Geçen sene olsa geçerdik de artık yaşlandık hisler zayıfladı 😎