Trabzon'da Bakasetas ve Trezeguet yoktu. Bir de deplasman olunca kazanamaz dedim Trabzonspor ve 1-1 yazdım.Ve maç 1-1 bitti. En istisnai tahmini yapan @emreemreu kazandı, kendisini tebrik ediyoruz.
Trabzon'da Bakasetas ve Trezeguet yoktu. Bir de deplasman olunca kazanamaz dedim Trabzonspor ve 1-1 yazdım.Ve maç 1-1 bitti. En istisnai tahmini yapan @emreemreu kazandı, kendisini tebrik ediyoruz.
Ben öyle düşünmedim, keşke düşünseymişim.Trabzon'da Bakasetas ve Trezeguet yoktu. Bir de deplasman olunca kazanamaz dedim Trabzonspor ve 1-1 yazdım.
Bu hafta gerçekten herkesin beceriksizlik harikası oluşturduğu değişik bir hafta idi...Beşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Kaç yıldır oynuyoruz şu oyunu ilk kez bu kadar büyük beceriksizlik tablosu görüyorum sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 119239
dünya kupasından sonra Ali şanşalanı atayabilirler @12.Adam @bazingaBeşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Kaç yıldır oynuyoruz şu oyunu ilk kez bu kadar büyük beceriksizlik tablosu görüyorum sanırım.
Beşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Böyle birşey olabilir mi ya ?... Ozan Tufan jpg.Bu hafta gerçekten herkesin beceriksizlik harikası oluşturduğu değişik bir hafta idi...
Kendi sahasında kazanan takım olmamış bu hafta.Beşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Ali şanşalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi olabilirKendi sahasında kazanan takım olmamış bu hafta.
Bizimkisi hakem yüzünden 10 kişi kalınca o hatalar normal ayağına kramp girdi ayağı burkuldu o golü yediğinde Altay Serdar Aziz’in hatasındanKendi sahasında kazanan takım olmamış bu hafta.
Beşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Fenerbahçe yenildi hemen ardından 1 gün sonra bomba patladı@12.Adam ben tahmin yapmamışmıyım ya
Neden yapmadın ?@12.Adam ben tahmin yapmamışmıyım ya
Sıradaki hakem Ali şanşalanReis operasyon devam ediyor
Neden yapmadın ?
Fenerbahçenin evinde Giresuna kaybedeceğini ve Galatasarayın deplasmanda Başakşehire 7 atacağını bilecek insan zaten buralarda harcanıyor demektirBeşiktaş maçı oynanmazsa 4 puanla haftayı lider kapatıyoruz. @MasacRE @emreemreu
Siz niye geçen sezonun konusundasınız onu anlamadım ben
Browserda aratarak girdim uğraşmamak için yanlış yere çarpmışız. İnsan 21-22'nin geçmişte kaldığına inanmakta zorlanıyor hala.Sayın admin @bazinga başlatmış bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?