Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2025-2026 Sezonu Genel Yorum Konusu

Bir şey salladığım iddiada bulunduğum yok sadece yarışmada eğlenmeye çalışıyorum :A
Tahminleri kaçırma bir zahmet :A Elbette amacımız eğlenmek. Ama sende öyle bir konuşuyorsun ki insanın cevap veresi geliyor. :A

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Pişkin pişkin bir de ne demişim diyorsun ? :A Kişi sayısının az olmasından dert yandın.

Bu ne lan ? ☝️ Alzeimer mısın ? :A
İyi de burada yarışmaya daha çok insanın ilgi göstermesini istedim bu iyi bir şey yani burada demek istediğim ben zaten kazanacağımı düşünmüyorum bari daha çok insan katılsın daha zevkli olur kişi sayısı az olsa da kazanacağımı düşünmüyorum anlamında dedim Dosinin dediği sonrası verdiğim cevaptan bence net bunu anlaman gerekirdi. :A
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
İyi de burada yarışmaya daha çok insanın ilgi göstermesini istedim bu iyi bir şey yani burada demek istediğim ben zaten kazanacağımı düşünmüyorum bari daha çok insan katılsın daha zevkli olur kişi sayısı az olsa da kazanacağımı düşünmüyorum anlamında dedim Dosinin dediği sonrası verdiğim cevaptan bence net bunu anlaman gerekirdi. :A
39 kişi listede gözüküyor , 13 kişi tahmin ediyor.Sence yeterli mi ? :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İş mevzusuna kafayı çok taktım şu aralar. Yıl sona ermeden meseleyi bitirmek istiyorum. O yüzden çok iyi bir şekilde herhangi bir meseleye odaklanamıyorum. 😁
Hayatında başarılar bro biz her zaman buradayız :D

Seneye geçeriz seni normal şartlarda olsun :D ama @cokiyitvci nin kicktip hesabı şifresini ele geçirmek gerek 14 puan fark attı kapanmaz :D

Sen bana kırıldın mı bro ? :A
Niye kirilayim sana. Seni geciyim de gör ligde.
Fatih Terim Kırmızı GIF by Kral Sosyal

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi