- Reaksiyon puanı
- 38,419
- Puanı
- 1,060
Tahminleri kaçırma bir zahmetBir şey salladığım iddiada bulunduğum yok sadece yarışmada eğlenmeye çalışıyorum![]()
Tahminleri kaçırma bir zahmetBir şey salladığım iddiada bulunduğum yok sadece yarışmada eğlenmeye çalışıyorum![]()
Nasıl bir konuşma yapmışımTahminleri kaçırma bir zahmetElbette amacımız eğlenmek. Ama sende öyle bir konuşuyorsun ki insanın cevap veresi geliyor.
![]()
Pişkin pişkin bir de ne demişim diyorsun ?Nasıl bir konuşma yapmışım![]()
Bu ne lan ? ☝️ Alzeimer mısın ?Bence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorum![]()
İyi de burada yarışmaya daha çok insanın ilgi göstermesini istedim bu iyi bir şey yani burada demek istediğim ben zaten kazanacağımı düşünmüyorum bari daha çok insan katılsın daha zevkli olur kişi sayısı az olsa da kazanacağımı düşünmüyorum anlamında dedim Dosinin dediği sonrası verdiğim cevaptan bence net bunu anlaman gerekirdi.Pişkin pişkin bir de ne demişim diyorsun ?Kişi sayısının az olmasından dert yandın.
Bu ne lan ? ☝️ Alzeimer mısın ?![]()
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde![]()
39 kişi listede gözüküyor , 13 kişi tahmin ediyor.Sence yeterli mi ?İyi de burada yarışmaya daha çok insanın ilgi göstermesini istedim bu iyi bir şey yani burada demek istediğim ben zaten kazanacağımı düşünmüyorum bari daha çok insan katılsın daha zevkli olur kişi sayısı az olsa da kazanacağımı düşünmüyorum anlamında dedim Dosinin dediği sonrası verdiğim cevaptan bence net bunu anlaman gerekirdi.![]()
Hayatında başarılar bro biz her zaman buradayızİş mevzusuna kafayı çok taktım şu aralar. Yıl sona ermeden meseleyi bitirmek istiyorum. O yüzden çok iyi bir şekilde herhangi bir meseleye odaklanamıyorum. 😁
Sen bana kırıldın mı bro ?Hayatında başarılar bro biz her zaman buradayız
Seneye geçeriz seni normal şartlarda olsunama @cokiyitvci nin kicktip hesabı şifresini ele geçirmek gerek 14 puan fark attı kapanmaz
![]()
Niye kirilayim sana. Seni geciyim de gör ligde.Sen bana kırıldın mı bro ?![]()
Düzenli 10 kişi takip ediyor yarısı da forum dışından39 kişi listede gözüküyor , 13 kişi tahmin ediyor.Sence yeterli mi ?@Dosi
Hodri meydan bro , sana kolay gelsin.EderNiye kirilayim sana. Seni geciyim de gör ligde.![]()
Ne yapmamı istiyorsun?Düzenli 10 kişi takip ediyor yarısı da forum dışından
Bir şey yapmanı istemiyorum durumu belirttimHodri meydan bro , sana kolay gelsin.
![]()
------
Ne yapmamı istiyorsun?
Hocam untuma tahmini pazar tahmininin boş gözüküyorNiye kirilayim sana. Seni geciyim de gör ligde.![]()
Bir süre sonra hırs duyguları dürtebiliyor. Başarılı olmaya alışkın olmanın yan etkileri işteBence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorum![]()
4'te kapanır 14'te. Umudunu yitirme. 😅Hayatında başarılar bro biz her zaman buradayız
Seneye geçeriz seni normal şartlarda olsunama @cokiyitvci nin kicktip hesabı şifresini ele geçirmek gerek 14 puan fark attı kapanmaz
![]()
Beni ne dürtmesi kamçılıyor , İndiana Jones kamçılı adam.Bir süre sonra hırs duyguları dürtebiliyor. Başarılı olmaya alışkın olmanın yan etkileri işte![]()
Fark daha çok açıldı.4'te kapanır 14'te. Umudunu yitirme. 😅
Bana komplo kuracaklar pes.Hayatında başarılar bro biz her zaman buradayız
![]()
Yapayım hemen thxBir şey yapmanı istemiyorum durumu belirttim
------
Hocam untuma tahmini pazar tahmininin boş gözüküyor
Zor ama pes etmedim daha, henüz değil4'te kapanır 14'te. Umudunu yitirme. 😅
Baraj puanındasın tahminlerini az daha geciktirir yapmasan ip ucu kaçar arkandakiler geçiverir ve bir daha toparlama imkanın olamaz.Yapayım hemen thx
Zor ama pes etmedim daha, henüz değil![]()
Maçın birini kaçırmışım. Günü birlik tahmin yapayım diyorum ama ancaBaraj puanındasın tahminlerini az daha geciktirir yapmasan ip ucu kaçar arkandakiler geçiverir ve bir daha toparlama imkanın olamaz.![]()