YokKim peki fikrin de mi yok ?İpucu paragrafın içinde.
YokKim peki fikrin de mi yok ?İpucu paragrafın içinde.
Hacım diyince kim aklına geliyor?
Cokiyitvci olacak gibi
Şampiyon mu ?![]()
Gibi duruyor![]()
@RüzgarGülü ’nü ne yormuşsun öyle
Malesef öyle. Beni anladığın için teşekkürler ama seviyorum @12.Adam ı@RüzgarGülü ’nü ne yormuşsun öyle
Adam zaten cokiyitvci demiş. Sen sonrasında yine soruyorsun aynı muhabbetin devamında![]()
Unutmamalisin.tahminleri unutmuşuz milli ara sonrası bugün de bir anda 5 maç oynanmış![]()
Bilerek hatirlatmiyorlar bence @12.Adam gibi. Öne geçip dalga geçiyorlar. Şaka şaka ama ben bir ara böyle düşünmüştümtahminleri unutmuşuz milli ara sonrası bugün de bir anda 5 maç oynanmış![]()
Yapıyorsun bu işi. 😁😅
Görevimiz 🕵🏻♀️Yapıyorsun bu işi. 😁😅
Sen yok musun ?
Yok, başarılı bir grafik çizmiştim. Tadında bırakmıştımSen yok musun ?
İş mevzusuna kafayı çok taktım şu aralar. Yıl sona ermeden meseleyi bitirmek istiyorum. O yüzden çok iyi bir şekilde herhangi bir meseleye odaklanamıyorum. 😁Görevimiz 🕵🏻♀️
mesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurduYok, başarılı bir grafik çizmiştim. Tadında bırakmıştım
Ben 2 senedir futboldan uzağım.
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekildemesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurdu![]()
Bence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorumuzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde![]()
mesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurdu![]()
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde![]()
Lala Müfik , ne sallıyorsun sen ya , ahtapot Mosi seni tahminleriyle döver. İşkembe den sallıyorsun.Bence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorum![]()
Bir şey salladığım iddiada bulunduğum yok sadece yarışmada eğlenmeye çalışıyorumLala Müfik , ne sallıyorsun sen ya , ahtapot Mosi seni tahminleriyle döver. İşkembe den sallıyorsun.![]()