Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2025-2026 Sezonu Genel Yorum Konusu

Örnek mi örnek verdim ya daha ne diyeyim illa maç üzerinden mi vereyim. Fenerbahçe Göztepe maçı tek ben berabere dedim 1 puan aldım yine aynı akşam yine 1 puan aldım böyle giderse beraberlik oynamanın anlamı yok
2 puan olursa anlamı olur mu?

2 puan olursa anlamı olur mu?
Olur tabiki farkı biliyorum diğer farklara da verilmese neyse hadi onu da diyorum 0-0 bitmişse 2-2 diyen almasın 2. Senin elinde olan bir şey değil galiba ama böyle beraberlik oynamak anlamsız. Böyle olduğu sürece beraberlik oynamam. Beraberlik dezavantajlı. Eşit olması gerek.

Kicktipp 2.Hafta Puan Durumu

IMG_2231.jpeg

@cokiyitvci @RüzgarGülü @Gerekli24 @emreemreu @hasanca

@Gerekli24 beraberlik oynayarak lider olacak. Hile yapmanın diğer adı :D
------

Geçtin 🙈🙊🙉
Hakkım olan puanlar verilseydi beraberlikte olurdu :A Beraberlik oynamayı düşünmüyorum artık çok Ts maçı olmasa rezalet haftaydı. Fener Göztepe maçı beraberlik biri zaten diğeri de 1 maç 6 puan başka yerlerden geldi Sen daha çok puan almışsın beraberlikten :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Hakkım olan puanlar verilseydi beraberlikte olurdu :A Beraberlik oynamayı düşünmüyorum artık çok Ts maçı olmasa rezalet haftaydı. Fener Göztepe maçı beraberlik biri zaten diğeri de 1 maç 6 puan başka yerlerden geldi Sen daha çok puan almışsın beraberlikten :A
Beraberlik oynamak saçmalık değilmis demek ki :D

Anadolu takımları kısır giden maçlar var iddaa oynaşan böyle tutmaz ama beraber bitiyor işte :D