Kicktipp ⚽️🌍🏆 - 2022 Katar Fifa Dünya Kupası Tahmin Yarışması

Bu turnuvada kırk yılda bir tam skor tutturduk, onda da benle birlikte 289357295 kişi daha bilince hiçbir kıymeti kalmadı
Sayısal Loto yu 6 bilen 23464758594003 kişi bilince ikramiyeden birşey kalmadı.

Reactions: MasacRE
Günün en keyifli gecicek maçı bol pozisyonun ve golün olacağı maç düşüncesindeyim

Farklı skor bekleyenleri hüsrana uğratacak maç
Üstteki mesaj 0-0 biten Meksika-Polonya maçından. Alttaki mesaj ise 7-0 biten İspanya-Kosta Rika maçından. Kicktipp'çilere benden tavsiye. Felon'un yorumlarını iyi takip edin. Ne yorum yapıyorsa tersini oynayın

@S.G.A.T. @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @bazinga @eagleblack @Tolstoyevski @vitisportfc @BARON男爵 @MEnes @ardaguler54 @Maskeli Fedai @terminatör @cokiyitvci @Felon @The_Erinch @hasanca @Sherlock @Gerekli24 @gsdikel @Keith Long @kerem

Diyorum mesajı niye sildi?Meğerse edit etmiş. Sen öyle mi yapacaksın?

dünya kupası yedi bitirdi beni

Reactions: 12.Adam

Kicktipp 2022 Dünya Kupası ikinci hafta sonuçları belli oldu.Dünya Kupası ilk maçlarını @S.G.A.T. lider geçti.

Sürpriz sonuçların da olduğu 8 maçlık seride 9 puan alan @MEnes ve Vivisport haftanın en çok puan alan isimleri olarak 0.50 puanlık averaj bonusunun sahibi oldular.

Kıran kırana devam eden zirve yarışına dahil dahil olmaya devam etmek için yarın oynanmaya başlayacak 3. Hafta maçları tahminlerini şimdiden yapmayı unutmayınız.

@S.G.A.T. @12.Adam @emreemreu @MEnes @vitisport @eagleblack @batuhankaralar @bazinga @Tolstoyevski @ardaguler54 @BARON男爵 @MasacRE @cokiyitvci @Felon @Maskeli Fedai @terminatör @hasanca @Sherlock @The_Erinch @gsdikel @Gerekli24 @Keith Long @kerem

Benim tahminler siliniyor

Bugün de güzel puanlar alırım inşallah 😍

Lan beklemiyordum ama iyi seri yapmışım... Tırmanışımız devam edecek...

Reactions: 12.Adam
Lan beklemiyordum ama iyi seri yapmışım... Tırmanışımız devam edecek...
Gel yoldaşım gel sensiz çekilmiyor... Rekabet az daha kızışsın... Bügünün tahminlerini kaçırmışsın farkı açmama fırsat tanıdın...

Son düzenleme:
Reactions: MEnes