Maskeli Fedai
Favori Üye
Şimdilik bıraktım ama bir gece ansızın gelebilirim, bu kadar yürekten çağırma beni. Yumurta kapıya gelmeden hareket etmiyorsun, az daha donuna sıçacaktın, @MasacRE bez getir.
Ben de katılacağım. Nasıl giriş yapacağım? Üye mi olmam gerek? Ücretsiz mi?Teşekkürler
Linke tıkla ve ücretsiz kayıt ol,Ben de katılacağım. Nasıl giriş yapacağım? Üye mi olmam gerek? Ücretsiz mi?
böyle yazıyor oldu mu yani ? yardım eder misin?Linke tıkla ve ücretsiz kayıt ol,
Linke tıkla ve ücretsiz kayıt ol,
Evet , kaydınız oluşmuş şimdi tahminlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bonus sorularını da ihmal etme.böyle yazıyor oldu mu yani ? yardım eder misin?
"çokiyitvci" adı altında başarıyla kayıt oldunuz. Eğlenmene bak ve iyi şanslar!
------
Ekli dosyayı görüntüle 119285
şuradaki boşluklara maç tahminimi mi yazacağım ? örneğin 2-1 gibi mi ?
tamam tahminler kaydedildi diye. puanlama nasıl olacak? gün gün görecek miyiz puanları? buradan da paylaşın amaEvet , kaydınız oluşmuş şimdi tahminlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bonus sorularını da ihmal etme.
Konunun sahibi olarak gereken yapılacaktır. Sakın olunuz.tamam tahminler kaydedildi diye. puanlama nasıl olacak? gün gün görecek miyiz puanları? buradan da paylaşın ama
S.g.a.t beyciğim düzenli olarak hatırlatmaya çalışacağım.Üye oldum, oyladım. Umarım unutmam.
katar- ekvador maç yorum konusu diye ayrı konu açılacak mı?Konunun sahibi olarak gereken yapılacaktır. Sakın olunuz.
Ona ben bakmıyorum.katar- ekvador maç yorum konusu diye ayrı konu açılacak mı?
HATIRLATMA YARIN SAAT 18.30 A TAHMİNLERİNİZİ YAPINIZ.SON 1 GÜN
@Angelica @Araf @ayd @baltahan @emreemreu @Cervantes @fatihterim @Gerekli24 @MasacRE @Maskeli Fedai @mesmeso @sezer @slhttnmtl @Turkuazz @Yakamoz-Asi @Zeyno
Bende senaryoma ara veririm mi @12.AdamOna ben bakmıyorum.
Dunya kupasi etkileyebilir Saat farkindan kaynakliReis sen bilirsin
kaç kişi tahmin yaptı ilk maç için ?@Cervantes , @mesmeso , @sezer , @slhttnmtl , @Turkuazz , @Yakamoz-Asi , @Zeyno tahmin için son 3 dk
33 kişiden 11 kişi tahmin yapmamış.kaç kişi tahmin yaptı ilk maç için ?
iyi oldu rakiplerimiz azaldı. skoru tam bilenler kaç puan alacak?33 kişiden 11 kişi tahmin yapmamış.