ABD Galler maçına forum 1-1 demiş harika bir olay
@S.G.A.T. geniş bir konuşma yapmamız gerekiyor gibi
------
Neden ?ABD Galler maçına forum 1-1 demiş harika bir olay
------
adam 4de 3 gidiyor detaylı analiz yapılabilirNeden ?
Iklim iklim dedimadam 4de 3 gidiyor detaylı analiz yapılabilir![]()
Acemi şansı. Yıllar sonra katıldımABD Galler maçına forum 1-1 demiş harika bir olay
------
Leşdaşım benim...
Adaşının beni etiket etmemesinden son derece rahatsızım... Ona bir kasa soda armağan ediyorum.Gazını anca alır...Leşdaşım benim...
Umudu kaybetmek yokEkli dosyayı görüntüle 119319Ekli dosyayı görüntüle 119320
@S.G.A.T. @emreemreu @12.Adam @bazinga @eagleblack @batuhankaralar @MasacRE @Tolstoyevski @BARON男爵 @MEnes @vitisportsfc @ardaguler54 @Felon @terminatör @Gerekli24 @Maskeli Fedai @The_Erinch @cokiyitvci @Sherlock @gsdikel @hasanca @Keith Long @kerem
Kupasında 8 maçın ardından oluşan puan durumu.
Benimkileri Ireland engelliyorEkli dosyayı görüntüle 119325Ekli dosyayı görüntüle 119326
Dünya Kupasında Dördüncü Gün Geride Kaldı.Listede değişiklikler mevcut.
@S.G.A.T. @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @bazinga @eagleblack @Tolstoyevski @MasacRE @vitisportfc @BARON男爵 @MEnes @ardaguler54 @Maskeli Fedai @terminatör @cokiyitvci @Felon @The_Erinch @hasanca @Sherlock @Gerekli24 @gsdikel @Keith Long @kerem
Yükseliyorum ❤Ekli dosyayı görüntüle 119325Ekli dosyayı görüntüle 119326
Dünya Kupasında Dördüncü Gün Geride Kaldı.Listede değişiklikler mevcut.
@S.G.A.T. @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @bazinga @eagleblack @Tolstoyevski @MasacRE @vitisportfc @BARON男爵 @MEnes @ardaguler54 @Maskeli Fedai @terminatör @cokiyitvci @Felon @The_Erinch @hasanca @Sherlock @Gerekli24 @gsdikel @Keith Long @kerem