İlginç düşün sebebini bonus puanlara mı bağladın? Aramızda hepi topu 4 puan bonus fark var. Portakal dururken , elma demeyecektin.Sürekli ekleniyor sonuçlandıkça. Zaten düşüşü başlatan şu bonus puanlar oldu. Senegal yaktı beni.
O 4 puan beni bir anda 1. sıradan 4. sıraya düşürdü. Psikolojik yıkım başladı.İlginç düşün sebebini bonus puanlara mı bağladın? Aramızda hepi topu 4 puan bonus fark var. Portakal dururken , elma demeyecektin.
Cici kızlar
Allah lewa'dan razı olsun.Lewandowski sayesinde zirve yarışı devam ediyor. Uzatma golü olmasa olayı bitirmişti @S.G.A.T.
ben hoşlandıgım eski kız için fransa yazsam elenirdiGece maç sonuçlarına baktım. Dikkat etmemiştim. Öğlen fark ettim bunu.
Daha bonuslar var. 10'a yakın da maç. Bence bu köprüden daha çok su geçer.
Son 16 turunda fena gitmiyoruz çok şükür.Sayın admin totem yapa yapa zirveye iyice yaklaşmış. @bazinga
Sayın admin totem yapa yapa zirveye iyice yaklaşmış. @bazinga
Seri Penaltılarin kicktipp e dahil olduğundan haberim yoktu.Son 16 turunda fena gitmiyoruz çok şükür.
Berabere de olmuyordu hem Japon hem Ispanya maçlarini berabere koymustum sistem izin vermiyordu cok sacma.Seri Penaltılarin kicktipp e dahil olduğundan haberim yoktu.
Bence mantıklı penaltılarinda dahil olması.Berabere de olmuyordu hem Japon hem Ispanya maçlarini berabere koymustum sistem izin vermiyordu cok sacma.
Salladim fas atlar diye turuBence mantıklı penaltılarinda dahil olması.
Futbolla alakam çok az olduğu halde yine de çok iyi gitmişim gene. @bazingaEkli dosyayı görüntüle 119473Ekli dosyayı görüntüle 119474
Kupada 2.Tur Sonuçları Puan Tablosu
@S.G.A.T. @BARON男爵 @12.Adam @bazinga @vitisportfc @emreemreu @terminatör @The_Erinch @batuhankaralar @eagleblack @ardaguler54 @cokiyitvci @Tolstoyevski @gsdikel @hasanca @MasacRE @MEnes @Sherlock @Gerekli24 @Maskeli Fedai @Turkuazz @Keith Long @Felon @kerem
Ha gayret kendini ilk 10'a atacaksın. Hangi takımlısın?Futbolla alakam çok az olduğu halde yine de çok iyi gitmişim gene. @bazinga
Güzel patlamışız.
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Sherlock @The_Erinch