Maç konusunu hiç açma anlaşamıyoruz.dizi izlemiyorum işte aga bu ara maçlara yoğunlaştım
Maç konusunu hiç açma anlaşamıyoruz.dizi izlemiyorum işte aga bu ara maçlara yoğunlaştım
Bakıyorum berbat bir meryem uzerli taklidi yapıyor serra Tokdemir sokaktan birini cevirsek daha iyi taklit olur
İnternetten imamlara hangi hediyeler alınır onu araştırıyorlar.Haftanin sahnesi cikti
Taklit demeyim ona ironi yapıyor.Bakıyorum berbat bir meryem uzerli taklidi yapıyor serra Tokdemir sokaktan birini cevirsek daha iyi taklit olur
İroni abartı ile oluyor. Bu kız bırak abartiyi bırak daha meryemin lehçesini bile yapamadı yaİnternetten imamlara hangi hediyeler alınır onu araştırıyorlar.
Taklit demeyim ona ironi yapıyor.
Bire bir taklit yapmadı ki.İroni abartı ile oluyor. Bu kız bırak abartiyi bırak daha meryemin lehçesini bile yapamadı ya
Onu da yapamadı abartiyi daBire bir taklit yapmadı ki.
2 dk birşey ya önemli değil Ama izle aga bence bu bölüm bos ama süper bölüm baya guldukbu saçmalıklara ne gerek varsa iyi ki izlememişim
bakarım sonra aga2 dk birşey ya önemli değil Ama izle aga bence bu bölüm bos ama süper bölüm baya gulduk
Aha Kertenkele cikti ortaya
Baska türlü ortaya cikmaz zaten ya.Size ne olacak söyleyeyim mi ?
Kertenkele kardeşini bilecek kiz Kertenkelenin abisi olduğunu bilmeyecek. Ardindan bir kaza falan yaralanma olayi geçirecek Kertenkele. O cebinde ki kardeşine ait bir şey vardi toka mi neydi onu kiz görecek abisi olduğunu anlayacak.
Benim tahmin böyle bir köşede kalsin bence
chp'nin müftüsüde öyle yok yayından kaldırılmayı felan diyordu,Cemaat diziyle bayağı uğraşmış hükümete yakin yazarlar da olaya dahil olmuş sahte imam ile sahtekar imamı ayı tanıyor musunuz diye yazmışlar. Cemaat için gerçeğin önemi yoktur önemli olan algidir onlarda gerçeği anliyor tabi)))
Paralel mufti o))) CHP de en yuksek oyu alan adam düşün artik gerisini.chp'nin müftüsüde öyle yok yayından kaldırılmayı felan diyordu,
cemaatin gazına gelmiş,fethullaha tek lafları yok,dizideki sahte hocalara takmışlar,
bende çok severek izliyorum,çok samimi bir dizi
ramazan ayında halk tv'de bi programa katılmıştı,ramazan programıydı siyaset yapıyordu ramazan programında,bide akp'ye derler,dini siyasete karıştırıyorsunuz diye...Paralel mufti o))) CHP de en yuksek oyu alan adam düşün artik gerisini.
Oy için herşey mubah .. müftü neyse Ataturke hakaret edenleri CHP parti meclisine aldı.ramazan ayında halk tv'de bi programa katılmıştı,ramazan programıydı siyaset yapıyordu ramazan programında,bide akp'ye derler,dini siyasete karıştırıyorsunuz diye...
cemaatten birçok ismi zaten aldılar partiye,ulusalcı tabanın ise sesini kıstılarOy için herşey mubah .. müftü neyse Ataturke hakaret edenleri CHP parti meclisine aldı.
Butun ulusalcillari sutladilarcemaatten birçok ismi zaten aldılar partiye,ulusalcı tabanın ise sesini kıstılar