ATV Kertenkele: Yeniden Doğuş - Dizi Yorumları

Ya Ziya Hoca sonunda Zehra'yi dize getirecek konusmayi yapacak diyordum hayal cikti ya. :D :F

Size ne olacak söyleyeyim mi ?

Kertenkele kardeşini bilecek kiz Kertenkelenin abisi olduğunu bilmeyecek. Ardindan bir kaza falan yaralanma olayi geçirecek Kertenkele. O cebinde ki kardeşine ait bir şey vardi toka mi neydi onu kiz görecek abisi olduğunu anlayacak.

Benim tahmin böyle bir köşede kalsin bence

Size ne olacak söyleyeyim mi ?

Kertenkele kardeşini bilecek kiz Kertenkelenin abisi olduğunu bilmeyecek. Ardindan bir kaza falan yaralanma olayi geçirecek Kertenkele. O cebinde ki kardeşine ait bir şey vardi toka mi neydi onu kiz görecek abisi olduğunu anlayacak.

Benim tahmin böyle bir köşede kalsin bence
Baska türlü ortaya cikmaz zaten ya. :D

Cemaat diziyle bayağı uğraşmış hükümete yakin yazarlar da olaya dahil olmuş sahte imam ile sahtekar imamı ayı tanıyor musunuz diye yazmışlar. Cemaat için gerçeğin önemi yoktur önemli olan algidir onlarda gerçeği anliyor tabi)))
chp'nin müftüsüde öyle yok yayından kaldırılmayı felan diyordu,
cemaatin gazına gelmiş,fethullaha tek lafları yok,dizideki sahte hocalara takmışlar,
bende çok severek izliyorum,çok samimi bir dizi:)

chp'nin müftüsüde öyle yok yayından kaldırılmayı felan diyordu,
cemaatin gazına gelmiş,fethullaha tek lafları yok,dizideki sahte hocalara takmışlar,
bende çok severek izliyorum,çok samimi bir dizi:)
Paralel mufti o))) CHP de en yuksek oyu alan adam düşün artik gerisini.

ramazan ayında halk tv'de bi programa katılmıştı,ramazan programıydı siyaset yapıyordu ramazan programında,bide akp'ye derler,dini siyasete karıştırıyorsunuz diye...
Oy için herşey mubah .. müftü neyse Ataturke hakaret edenleri CHP parti meclisine aldı.

cemaatten birçok ismi zaten aldılar partiye,ulusalcı tabanın ise sesini kıstılar
Butun ulusalcillari sutladilar

Birgül ayman güler dayanamadı istifa etti, emine ülker tarhan ayrildi, suhey batuma ceza verdiler. Zaten KK bunları ben getirdim simdi bana karşılar diyordu ))